reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Majorcia gratuluję córeczki. Będzie małym rodzynkiem.

Airfix cały czas trzymam kciuki. Nie poddawaj się. Męża w końcu na badania wypędź.

Tynka nie poddawaj się. Mi się za 13 razem udało i to w cyklu, w którym mąż miał kiepskie wyniki.

Magic fajne imiona :) bracia będą szaleć ze sobą. Moja córka też kocha Piotrusia. Ostatnio stwierdziła, że sama go urodziła. Mój synek jest taki kochany, że aż chciałoby się kolejnego maluszka :) kolki nie zazdroszczę.
Elisse to fajnie ze Piotruś jest grzeczniutki takie dzieciaczki to skarb, mój maluszek jak go brzuszek nie boli to tez jest kochaniutki potrafi sam w lozeczku 1,5h leżeć i patrzeć czasami juz się uśmiecha do czegos[emoji56] [emoji5] ale i tak czekam aż skończy ten 3 miesiąc. Mój starszy teraz przyłapał katar balam się ze mały może złapać ale KP i mam nadzieje ze go to ominie. Mój maz juz wszystkim opowiada ze teraz jak zdecydujemy się na 3 to raz za razem i w przyszłym roku ostatnie podejście do marzenia[emoji5]. Nie wiem tylko czy jeszcze będę się stosować do wszystkich zaleceń czy iść na spontana[emoji3]

Napisane na LIFETAB_P831X w aplikacji Forum BabyBoom
Majorcia gratuluje spełnienia marzenia

reklama
Hej my z męzem postanowiliusmy w tym miesiacu zadzialac:) Suplementacja od 2 miesiecy tylko folik i Magnez z B6, ja zmienilam diete ( podobno dieta faceta nie ma az tak duzego wplywu wiec go nie mecze) jem duzo warzyw owocow duzoo grejpfrutow, serkow, kefirow.Do tego zaopatrzylam sie w lactovaginal i stosuje od 2 dni.Tylko nie wiem jak długo?? owu mysle ze bedzie we wtorek ale nie proznujemy serduszko bylo wzoraj bedzie jutro i w niedziele.No i jesczcze gdy poczuje bol owu po 12h tez zadziaalamy:) jeszcze jakies porady? oczywiscie celujemy na dziewczynke bo chlopca juz mamy:)

Ja tak liczyłam na ten cykl...A tu dość ze lecze infekcje to jeszcze mi serducho nawalilo. Muszę potas wyplukac jakoś z organizmu bo mam za wysoki i stąd problemy

Majorcia - gratuluję ze się doczekaliście upragnionej córki :). Niech zdrowo rośnie ! :)

Maziajka- dużo truskawek malin, ja mam jeszcze sylk. Niby jeszcze polecane 2 dni odstęp od owu lub owu plus 12 h. (Ciężko się wstrzelić niestety), powodzonka ;)

Airfix - a co się dzieje ? Byłaś j lekarza jeszcze czy jak? Musisz się doprowadzić do porządku przed starankami koniecznie zadziałać żeby być w najlepszej formie. :)

A ja już po akcjach ze szpitalem X2 i w ogóle. Tylko teraz był w domu szpital bo ja miałam półpasiec , mały miał wirusowke, i mój piękny razem z młodym po 40 st. Gorączki , masakra! A teraz się młodzikowi jakaś wysypka cały w jakichś plamkach jest , już myślałam że to jakaś różyczka albo mononukleoza- ostatecznie nie wiemy co to jest bo mieszkamy w irl a tu lekarze G... wiedza. I dla niego to alergia...(ciekawe)

No więc daje mu wapno i zovirax bo może wirusowka znów atakuje - koleżanka coś mówiła ze miała podobnie z synem ze najpierw gorączka a później wysyp na ciele i ze to może być wirus z rodziny herpes. No zobaczymy - wtorek wyszło juz jest pt i dalej trzyma .

Ja sobie mierze temp ale coś nisko mam w tym cyklu temp. Zdecydowanie się różnią od poprzednich cykli skok był dziś .no zobaczymy co z tego cyklu wyniknie ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka o dzieki akurat zaczyna sie sezon truskawkowy:)) Nie wiem tylko jak z tym lactovaginalem stosuje 40 min przed stosunkiem.Zobaczymy czy w ogole sie uda zaciazyc bo 6 lat jakby nie patrzec to dlugo....
Wspolczuje chorob....:(

reklama
Maziajka - a ile.przed stosujesz lactovaginal ? wiesz specem nie jestem ale myślę że Plemniczki mogą nie przejść przez lacto. Chyba ze np lacto na noc później dzień mija , po południu starania a po iluś tam h lacto. Żeby zakwasic środowisko. Dlatego ja lacto wole po. Żeby Plemniczki zdążyły gdzieś dojść a później zakwaszac bo to i tak ze tak powiem wszystko się rozchodzi .

W tym mies dosyć zakwaszony mam organizm - paznokcie się łamią, śluzu płodnego brak - jak narazie , test pozytywny dopiero mi wyszedł dziś a 19 dc- strasznie późno .

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry