a robie od tygodnia i nic wczesniej nie bylo co myslicie. chyba nie mozliwe ze na owu juz jak jescze @ nie ma
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie test owu wykrył ciążę w 27 dc przy 31 dniach. Ale żeby test był wiarygodny to 2 kreska musi być ciemniejsza nawet od kontrolnej.dziewczyny zrobilam.teraz test owu a wiem ze wykrywaja ciaze nawet szybciej i za 2 kreski 2 blada ale widac
ja robiłam przez 3 dni chyba, pierwszy z porannego a następne dni z popołudnia i wieczoru. Test ciążowy dopiero w 30 podajze zrobiłam.tak.wiem.ze musi byc mocna ale ja robila na pewno rozcienczony mega bo.juz z 4 razy dzis sikalam i za 4 razem.tak.jakos z nudow zrobilam wczesniej nigdy nie mialam 2 kresek tak.pozno a robilam.tez wczoraj przed wczoraj[emoji14]zobaczymy wzielam.sobie do pracy i bede testtowac haha
Może będzie widać maleńki balonik ale w środku będzie ciężko coś dojrzeć chyba że owu wystąpiła wcześniej. Często się dziewczyny denerwują że pęcherzyk jest bez zarodka. Lepiej poczekać i umówić się na betę raz a potem po 2 dniach znowu jeśli jest przyrost bety to znaczy że się ciąża rozwija. Tak najszybciej zbadasz czy jest wszystko ok.Maziajka Mi test owulacyjny ciąży nie wykrył. Z moich obserwacji wynika ze wczoraj lub dziś powinnam @ dostac;na szczęście sucho i na nią się nie zanosi .
Aga30 Czyli to za wcześnie mówisz...to może się umowie i tak po prostu zeby sprawdzić czy ok wszystko.
Test z dzis kardioline
![]()
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
A na kiedy masz termin? życzę Ci aby to było to :-)kasia ja od tygodnia robie dziennie owulacyjne z porannego i wieczorem i nigdy mi nic nie wyszlo a dzis w dzien @ zrobilam i wyszlo zobaczymy czytalam ze mozliwe ze to ciaza albo jakies zaburzenia hormonalne moze przed @ tez jest ten.hormon .Nie nakrecam.sie bo.wiem.ze to.nic.nie.znaczy :-)