reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
No tak tez moze byc jak Elena pisze:)
Ze mial pęknąc pecherzyk ale jednak zrobil tego

Ostatnia edycja:
Antonina Może być tak ze tamten test z rana musisz uznać za pozytyw, może też stać się tak ze pecherzyk się rozmyslil..Ja jednak typuje jeszcze opcje która sama przerobilam na tych testach- one wychodzą jak same chcą. Kreska wychodzi,potem blednie, czasem się uda pik wyłapać,czasem nie . Dałam tu linka do testów ktore nigdy nie zawiodły, jakościowo porównywalne z tymi najlepszymi one step test ovulation z Ebay, tyle ze z allegro z takim dzidziusiem na przodzie. Nie drogie.

1468828221371.jpg

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1468828221371.jpg
    1468828221371.jpg
    79,8 KB · Wyświetleń: 331
Dzisiejszy test owu, po 12 h od wczorajszego wieczornego. Dwie krechy a miejsce T nawet mocniejszy. Więc pewnie mam liczyć od teraz. Tylko dlaczego wczoraj wieczorem nie wyszedł?

kurde ale sie rozpisalyscie:D

Antonia z tymi testami serio mozna oszalec ja w sumie wiem kiedy mam owu i juz na pewno kupowac ich nie bede bo one mieszaja w glowie tylko!.

Millo jeszcze za wczesnie podziwiam ze tak szysbko te testy robicie:p ja to wole tych 1 kresek nie ogladac.

Elena.i jak.dzisiejszy test?

u mnie owu byla wczoraj tak jak zreszta gin mi wyznaczyla po podgladzie jajnikow..u mnie bolu owulacyjnego nie da sie przegapic.Starania byly od srody dziennie czyli 4 dni w tym tez wczoraj rano...mam nadzieje ze sie uda tym razem..bo po takiej biochemicznej to czlowiek jeszcze bardzoej chce...

W piatek ide na progesteron i bete hcg kazala mi sprawdzic ...pytanie czy gdyby cos to wyszla by mi juz tak wczesniej pozytywna?? Bo w to ze po tej biochemicznej jakies stezenie zostalo to nie wierze...a wlasnie dlatego mi bete kazala zrobic...
Chyba jeszcze bedzie za wczesnie zeby cos wyszlo to.bedzie 19 dc.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Na jednym tescie niebieskim ciągle cien cienia cienia. A na tym zielonym kreska juz bardziej widoczna co nie zmienia faktu ze cień cienia :-) ale odrobinę ciemniejsza niż wczoraj na tym zielonym :-)
Środa lub czwartek pójdę dopiero na betę to bedzie wszystko jasne :-) chce zrobic dopiero po terminie @

reklama
Maziajka,takie staranka to muszą być owocne :-)
Elena, gratulacje :-) myślę że można się już cieszyć
Ja juz zapisana do gina za półtorej tygodnia.

Do góry