reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
No ale ja dziewczyny jeszcze nie wiem kto siedzi u mnie w środku :) może tez mi być dane sama mama chłopców hehe, W. Dzis kochany I mój mały tez poszłam na spacer i dali mi buziaki i W. Powiedział ze jak będziemy mieli samych synów to bedxie miał mnie kto bronić i na rękach nosić hihi :). Słodziaki

Ja po prostu dieta sama wyczytałam w Google co zakwasza organizm i to jadłam plus właśnie mleko itp. Gdzie teraz mleka nie pije ani nic,

Zakwaszanie się mi dużo pomogło później praktycznie było strasznie mało śluzu nawet W. Zauważył różnice a jak coś z lubrykantu to tylko sylk z nami był :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

ja tez raczej z tych malosluzowych jestem w ciazy z synkiem zaszlam uzywajac wiesiolka i.bylo.mega duzo sluzu.. teraz po tej biochemicznej mialam strasznie duzo ale wczesniej w 5-7 dc cyklu.bodajze i nie wiem czy to nie byla jeszcze jakas czesc oszyszczania czy cos,.,bo to krwiawienie bylo bardzo krotkie tylko 1 dzien a potem tylko plamienie ponad tydzien..plamienie z tym sluzem wlasnie.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Antonia - nabiał mleko jogurty kefiry itp. ,truskawki, maliny , gdzieś mam to spisane tylko musze znaleźć , ponoć na dziewczynkę tez najlepiej śniadań nie jeść ,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry