reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elena ja tez nie soliłam..
Teraz widze ze pojawił się magnez(jednak babka nie zawiniła) i wiecie co?
Ku%$# suplementując codziennie 2 tabletki magnezu mam teraz NIEDOBÓR!!
Potas 4,7 (3,5-5)
Sód 144 (135-145)
Chlorki 98 (95-105)
Magnez 1,62 (1,7-2,4) a miałam 1,81 zanim zaczełam brać tabletki.

:oo::baffled::confused::confused2::angry::wściekła/y::growl::no::no2::sad::sad::-( :(

reklama
Elenna w takim centrum gdzie jest labolatorium:/chlorki to tam wapń jest inaczej..
Wywalilam wszystkie tabletki wpizdu:/;(

Nie wiem jak z tym piwiem Airfix mowila ze nie na dziolszke ja znow czytalam ze tak bo ma duzo witaminy C.

millo szok !!! A od kiedy sie suplementujesz?

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajko ale zeby wyniki byly gorsze niz przed braniem?bez jaj

Jak to jest z tym sluzem?przy wejsciu mam slisko,mokro,nawet sie rozciaga..a blizej szyjki kremowy..

Mam dzis zly dzien:(

Ostatnia edycja:
Millo mysle ze na efekty trzeba poczekac no nie wiem ale watpie by Ci te suplementy zaszkodzily i spowodowaly tak zle.wyniki ja bym.brala na Twoim.miejscu moze zwieksz dawke czy cos.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry