maran-atha
Fanka BB :)
Katja ten test to albo na ciaze albo moze dopiero owulacja... Ja malam kiedys w 28 dniu cylu tak mi sie przesynela owulacja a cykl byl 41 dniowy 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znam dziewczynę, która ma bliźniaczki Jagodę i Malinę
Wygląda na to, że szanse ogromneDzieki dziewczeta. Staranka byly tak jak na wykresie, wrzucam foto. Zrobilam rano ciazowy - negatyw. Ale jeszcze sie ludze , nie trace nadzieji ,poniewaz tak jak wspominalam w pierwszej ciazy test pozytywny wyszedl dopiero tydzien po niepojawiajacej sie @. W dzien @ i po wychodzily mi negatywy wiec moze ...
Ps ovu testu nie mam , kupic ?)
Z betą też jest różnie. Czasami dopiero widać w dniu @. Wszystko zależy od tego kiedy było zagnieżdżane. Jeśli masz blisko to zrób. Mozesz wieczorem odebrać wyniki przez internet jeśli ta placówka ma taką opcję?Zabrzmi jak pytanie blondynki , no ale oto wlosy blond mamjak to z tą betą sie robi ? Jak na niedziele mam okres , to jutro jak rano pojde na bete to cos wyjdzie jesli ciaza tak ?
wybaczcie za durne pytanie , ale jakos ta beta mi obca.. Czy to trzeba powtorzyc ?
Katja piekne kreski zycze ciazy!!!!!! chociaz u mnie owulacyjne wychodza przed okresm prawie pozaytywne,.. dziwne ze nie wyszedl ciazowy bo jak owu wykrylyby hcg to ciazowy tez powinien..
Bo wlasnie owulacyjne wykrywaja hcg i lh ...najlepiej jakbys poszla na bete a wczesniej mialas pozytywny w tym cyklu? Bo moze faktycznie to owulacja..czy mialas potwierdzona owu ?
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom