reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

matik nic nie mogę z twojego opisu odległości starań wywnioskować,ale spoko zerknełam na wykres i wszystko jasne, super, może to takie O+12, a czułaś jakieś bóle owulacyjne tego 14 tego dnia.
polisia nie martw się, ja uważam że zrobiłas bardzo duzo,a sama wiesz że odstęp to kwestia obalona juz dawno, ale rozumiem Ciebie, ja tez wyłapując to O+12 byłam w szoku że tak blisko owulki. Ale widzę ze reszte czynników spełnionych. A tak w ogóle to ja wierzę w ten sylk.

reklama
Ewelin mam pytanko do Ciebie czy Ty nie zbijałaś ph tamponem z limonką? Bo coś mi się przypomina ale nie wiem czy dobrze kojarzę, czy tampon moczy się w roztworze wody z limonką i w jakim stężeniu bo nie jestem pewna ?

Coś mi dzisiaj internet szwankuję i mam problemy z BB, ale chciałam bardzo podziekować maggie, Roszpunka, Antosia, ELmo- za kciuki , za dobre słowo i za wsparcie, jesteście strasznie kochane :)Postaram się jakoś wytrzymać w szpitalu, byle tylko ta laparoskopia pomogła.Antosia, Elle- &&&& za udane owulki i za cyklWszystkie Was pozdrawiam gorąco i życzę wszsytkiego dobrego!

Luka trzymaj się, ja również trzymam kciuki za udany zabieg a potem za szybciutkie II kreseczki.
maggie tak to ja zaszalałam z tym tamponem jak zobaczyłam po stosunku ph 6 ale sama nie wiem czego to bylo ph bo śluzu nie było bo po stosunku podmyłam się porządkie tym LactacydFemina i wlożyłam ten miernik Ph po prostu do pochwy. Ja zrobiłam roztwór o ph=3 i włozylam go ok 5 minut po staranich. Piranha pisała aby rozbić roztwór ph=2 ale tampon włożyc dopiero po 4 godz.. Ale ja chyba dlatego zaciążyłam że był trochę słabszy.

wiecie co tak sobie mysle o tej diecie bo moja mama ma 3 corki a ona jest uzalezniona od mslanki , mleka ona dziennie wypija z 2 maslanki i zawsze pila duzo moze to ja tak zakwaszalo ze ma te corki :)

elmo nie wiem o co chodzi ale od wczoraj mam straszne mdłości. One zamiast mijać potęgują się. I strasznie puchną mi nogi. Strasznie się czuję a na dodatek ból głowy.

ALe mam problemy z BB, Wam nic się nie dzieje? Ewelin - SKarbie i Tobie też dziekuję :) Mam nadzieję, że się tak stanie jak piszesz. CO do nóg to ja ja też tak miałam koło 3, 4 m-ca ciąży, nogi zaczęły mi puchnąć, a było to za sprawą siedzącej pracy , woda mi się w nich zatrzymywała, jak poszłam na zwolnienie lekarskie było dobrze, bo dużo polegiwałam. Poza tym powinnaś dużo pić wody.JA cały czas trzymam mocno kciuki za Twoją dziewuszkę, zobaczysz , że ją beziesz miała:) Jeszcze tydzień i w końcu odetchniesz z ulgą :)

reklama
ja tak miałam w maju wzięłam się za sport i zaczęłam jeździć na rowerku 4 razy w tygodniu po 1 godz szybka jazda no i rewelacja 2,5kg mniej ale już na 3 dzień miałam mdłości źle mi się robiło i nagle cykl skrócił mi się do 21dni hm przestałam ćwiczyć , stwierdziłam najpierw dzidzia a później rowerek który świetnie w spalaniu się sprawdza.

Czekam na termin @ ostatnio moja 2 faza trwałą 15 dni przedost.15/18 bo tu był problem więc nie wiem kiedy jej się spodziewać czy 14 do 17.08 to będą dla mnie najgorsze dni żeby nie przyszła choć sądząc po szybkim wyniku na teście myślałabym że ten cykl będzie idealny owu 14 i 2 faza 14 więc termin był by na 15 ale jak nie to chyba padnę

Do góry