krystianmartin
Fanka BB :)
Hej
Widzę że starania pełną parą
zatemza wszystkie staraczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Matik co u Ciebie?
Elmo wydaje się że juz całe wieki nie piłamz Tobą kawy:-). Stosuję dietkę, biorę suplementy,mój M też. I już od niepamiętnych czasów czerpałam rozkosz z przytulanek,a nie jakprzez ostatnie lata patrzyłam na mojego M jak na dawcę nasienia. W końcu wyluzowałam. Ale może dlatego iż wiedziałam że owu była tydzień temu,że i tak ten cykl stracony... Od nowego zaczynam mierzyć temp. Z testów owu zrezygnuję, bo w moim przypadku to i tak mi nie pomoże.
Cieszę się z Twojego szczęścia. JUż w czwatrek połówkowe? Ale ten czas leci...
Daria fajnie że u Ciebie wszystko ok. Masz inhalator? Mogłabyś robić sobie inhalacje z soli fizjologicznej.
Widzę że starania pełną parą
zatemza wszystkie staraczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Matik co u Ciebie?
Elmo wydaje się że juz całe wieki nie piłamz Tobą kawy:-). Stosuję dietkę, biorę suplementy,mój M też. I już od niepamiętnych czasów czerpałam rozkosz z przytulanek,a nie jakprzez ostatnie lata patrzyłam na mojego M jak na dawcę nasienia. W końcu wyluzowałam. Ale może dlatego iż wiedziałam że owu była tydzień temu,że i tak ten cykl stracony... Od nowego zaczynam mierzyć temp. Z testów owu zrezygnuję, bo w moim przypadku to i tak mi nie pomoże.
Cieszę się z Twojego szczęścia. JUż w czwatrek połówkowe? Ale ten czas leci...
Daria fajnie że u Ciebie wszystko ok. Masz inhalator? Mogłabyś robić sobie inhalacje z soli fizjologicznej.
dzięki dziewczyny za słowa otuchy.
jak się człowiek naczyta internetu to później ma głowę kwadratową od nadmiaru informacji. Wybaczcie szczerość
dziś już qpa wygląda normalnie
trochę się uspokoiłam,ale i tak jestem umówiona do lekarza na 15. Po takim incydencie warto jednak zrobić enzymy trawienne.
. Ja raczej na co dzień zdrowo się odżywiam,na pewno nie jem tłusto,waże 56kg to jakiejś nadwagi nie mam,a teraz jeszcze cały czas trzymam ścisłą dietę chłopczykową,więc nie wiem skąd to się wzięło.
nie jadłam ryb od co najmniej 3m-cy. Ale dzięki za informację.
właśnie miałam napisać że matczyna intuicja jest chyba niezawodna! :-)fajnie...
jeszcze 7 dni do @.
ale ten czas mi powoli leci!!
a u Ciebie zasuwa pędzikiem jak widać!!
bede bardzo mocno trzymac za Ciebie kciuki!!!! Bardzo Ci kibicuje!
no zobaczymy, szkoda tylko ze następne starania w maju,czerwcu bo nie chce rodzic latem