Mamakaja nic sie nie martw, ja jestem tak wciagnieta w to forum ze napewno jeszcze dluuuugo bede sledzic co u reszty planowaczek wiec i napewno Tobie bede kibicowac

Nie udzielam sie na zadnym innym forum, na kwietniowkach odzywam sie doslownie raz na miesiac a tez jak ktos chce to widzi ze sie loguje

Sama wiesz jak wiele zawdzieczam temu forum, kazdego dnia o tym mysle jak wielkie mialam szczescie ze tu trafilam, dziekuje Bogu za Piranie

Kazdej z was zycze takiego szczescia i choc tak naprawde zaznam spokoju dopiero po porodzie, nie mowie o plci, ale pragnienie zdrowego dziecka jest w kazdej z nas a tak naprawde do porodu roznie moze byc. Ja jednak jestem dobrej mysli, wierze ze wszystko bedzie dobrze ;-) No i ze maz zgodzi sie na tego Michasia mojego wymarzonego :-)
Daria Ty poza tym ze masz malutki brzuszek to wogole jestes bardzo, naprawde bardzo ladna dziewczyna!

Wcale sie nie dziwie ze Twoj maz taki ulegly i na wszystko sie zgadza, jak spojrzysz na niego ta sliczna buzka to on juz jest gotowy hehe no i napewno masz racje, geny i wiek sa Twoja wielka domena w dziedzinie ciąż.
Ana ja tez mialam takie bole, nie trac wiary
&&&&&&&&&&&&&&&&&