Nuuśka aaaaaaaaaaaaa wstałąm...właśnie przeciągam kości
Wstałam o 5 bo na 6 do pracki pobiegłam !!!
U mnie hmmm...wczoraj plamienie ...dzisiaj sucho !!! Nie mam pojęcia co to się dzieje !!! Mam nadzieję że nowy cykl szybko się zacznie i nie będzie się @ za bardzo odwlekać !!! Mojemu nie obcinam pazurków...rozdwajają mu się bardzo po obcięciu,nie wiem czemu ???
Kurczę dużo bym dała żeby trafić na taką fajną ginkę jak Twoja !!!
Marchew jak Cię kopnę d siedzenie !!! Nie mierz tempki już teraz .... niepotrzebny stres !!! Jeśli się denerwujesz idź na betę !!!
Wiedźma &&& za piękną betkę !!!
Wstałam o 5 bo na 6 do pracki pobiegłam !!!U mnie hmmm...wczoraj plamienie ...dzisiaj sucho !!! Nie mam pojęcia co to się dzieje !!! Mam nadzieję że nowy cykl szybko się zacznie i nie będzie się @ za bardzo odwlekać !!! Mojemu nie obcinam pazurków...rozdwajają mu się bardzo po obcięciu,nie wiem czemu ???
Kurczę dużo bym dała żeby trafić na taką fajną ginkę jak Twoja !!!
Marchew jak Cię kopnę d siedzenie !!! Nie mierz tempki już teraz .... niepotrzebny stres !!! Jeśli się denerwujesz idź na betę !!!
Wiedźma &&& za piękną betkę !!!
Ostatnia edycja:
niestety testów owu później nie robiłam,już ewelin mnie o to pytała. Zawsze po pozytywie była owulka,co potwierdzał wykres.
a teraz czeski film! Jak dla mnie owu była w 15dc. Zastanawia mnie tylko fakt że fazy lutealnej w życiu nie miałam 10 dniowej,a taka by teraz wyszła. Przy cyklach 25dni,z reguły miałam 12dni Fl,ewentualnie 11. Nie wiem...zobaczymy...
ale może do owulki uda się je podtuczyć!
czekam cierpliwie na dobre nowiny.

tylko myślałam że w dniu @ to już taka tłusta powinna być.
jak już mają przyjść te @,to niech przyjdą,i psiochy nie zawracają!
bardziej to ja się o bilirubine martwie,czy ja żółtaczki przypadkiem nie mam,albo tego zespołu Gilberta. I jak to wpływa na ewentualną ciąże. Dziś na 13 idę do internisty z wynikami.