krystianmartin
Fanka BB :)
Matik może jeszcze się uda nie ma @ jest nadzieja
Dziewczyny dobrze, że piszecie babeczka a nie babcia
Dziewczyny dobrze, że piszecie babeczka a nie babcia

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

widzę że się nie da już skórki zmienić,wkurza mnie ten nowy wygląd.
dziękuje wszystkim za miłe słowa. Na razie moja radość jest umiarkowana,bo nie wiem co mnie czeka.
ale będzie ogromna jak się pojawi serducho. Szkoda że czekanie tak się dłuuuuży...
Ty wiesz babko że możesz mieć racje z tym przepisem??!!!
bo myśmy chłopaka robili,a też nie mogę się wyzbyć przeczucia o drugiej dziewczynce.
coś chyba jest z prawdy z tą intuicją
.
tylko mi dzisiaj nie pisz że chłopak będzie,bo się normalnie obraże
. Musi być babka u Ciebie!
poza tym skończyły mi się wesołe pocieszenia,więc nie masz wyjścia,planowanie musisz zdać na 5+! :-) trzymam kciuki!
dziewczyny co Wy z tą galerią staraczek wymyśliłyście.
ja wyglądam jak wiedźma...a charakter mam jeszcze gorszy

co Ty mówisz...nic test nie wykazał. Sama wściekła jestem.
temperatura taka wysoka przed @. Sfiksować idzie,czemu tak się dzieje. Trzymaj się dzielnie!!
Też trzymam kciuki za Ciebie.
Zresztą poza lekkimi zawrotami głowy, nie mam żadnych objawów, z córami to już piersi były gorące i ciężki jak arbuzy więc na nic nie licze.....