reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
WITAJCIE !!!

Jestem jestem...od rana trzyma mnie migrena ... więc zdycham !!! Zerknę do Was po wieczornej toalecie i kolejnej dawce proszków przeciwbólowych !!!
Trzymajcie kciuki żeby ból szybko minął !

Nuuśka Krystianmartin i wszystkie moje Babole ...CMOK dla WAS !!!

krystian dzis juz @ mniejsza, bojowe nastawienie jest wiec teraz tylko wyczekiwac na TE DNI :-)

Dorcia Ty wiesz ze mnie dzis tez glowa bolala caly dzien :dry:? moze ja telepatycznie przejmuje Twoje uczucia ??? :-p

piranha kochana powiedz mi od kiedy powinnam zaczac aplikowac sode ? Zaraz po skonczonej @ czy pozniej ?

Milego wieczorku dziewczynki !! :*

Dorcia nie daj się tej wstrętnej migrenie ... mnie też dzisiaj cały dzień głowa bolała, ale u mnie to już nie wiem czy to migrena czy z zatok.
W piątek idę na tomografię więc może co nieco się wyjaśni
Nuuuśka ja też kończę @, oj jak chciałabym się już starać, nawet nie masz pojęcia ...
Piranha dziękuję jeszcze raz wielki buziak dla Ciebie
Miłej nocki wszystkim !!!

Piranha - dzięki kochana :tak: To czekają mnie kolejne zakupy suplementów, a kasy brak :baffled: Myślisz, że warto je dołączyć do tych suplementów, które już biorę - wypisałam je na wykresie w pierwszym dniu cyklu, czy to już za dużo ?

magg

maggie - jestem pewna, że dieta jednak ma tu ogromne znaczenie bo to przekłada się na hormony, zresztą Piranha też to potwierdza. I suplementy też robią swoje. Dobranoc :-)

Witam sie, padam bo z synkiem ciasteczka pieklismy, chyba z 3 kilo ciastek, zostana rowno obdzielona wszystkie babcie i panie w przedszkolu i inne dobre duszyczki.... :-)

viedzma mysle o Tobie i kciukam, mocccno

mamuskamimi obys miala racje, bo inaczej leze i kwicze :szok:

spokojnej nocki wszystkim

reklama
Mam dosłownie minutkę, oj kiedy ja zasiądę sobie z Wami na spokojne ploty przy kawusi :-)

mamuśkamimi, na pewno warto dorzucić ale jest to jednak spore obciążenie dla kieszeni. Ja pamiętam, jak sobie w myślach powtarzałam, że jeśli w kolejnym cyklu nie zajdę to ogłaszam bankructwo przez te suplementy ;-), na szczęście się udało :-) A w jakich dawkach bierzesz Q10 i witaminę E? Dorzuć też cynk 50 mg, jest tani a też poprawia jakoś komórek jajowych i ułatwia implantację.

Nuśka, niestety w cyklu staraniowym należy pić napój sodowy już od @ aż do owulki :-) Jeśli chodzi o aplikowanie sody do środka to wstrzymałabym się do dni okołoowulacyjnych żeby jakiejś infekcji się nie nabawić.

Dorcia, przesyłam ekspresem mega dawkę przeciwbólową, a kysz a kysz, a sio a sio, proszę nam Dorci nie męczyć.

krystianmartin, mega kciuki za poranną tempkę!

Dobrej nocki babeczki!

Do góry