reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kiraa, Nuśka ściskam kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&
Piranha, kurcze, tak jak czytam to choróbska coś Was nie chcą opuścić :-(
krystian
ja wczoraj oglądałam ten program, to byl niezły tekst :-D:-Dto chyba jakaś nowa seria porodówki, bo pokazują losy rodzin po jakimś czasie od porodu
Dorcia oby nie żołądkówka, trzymam mocno kciuki żeby to jednak były ciążowe mdłości
Liski, witaj, ja też tu jestem świeżynką, ale dziewczyny przyjęły z otwartymi rękoma :tak:

u mnie już po owu, i tempka skoczyła i ovufriend też wyznaczył, teraz czekanie co dalej będzie... w ubiegłym cyklu strasznie mi się dłużył ten czas od owulki do okresu... ;-)
a teraz siadam do nadrobienia zaległości co pisałyście od rana

reklama
Krystian martin mam tez ten guajazyl i wciskam go na sile M a w smaku jest okropny ten syrop.
Ile pilas tego syropu na dzien i od kiedy do kiedy??
Nie pijesz juz?

Witam :-)
Matik moja druga faza to przeważnie 14 dni
oczy niebieski moja siostra ma ten katarek i chwali sobie go bardzo a Lenka odrazu się cieszy jak to widzi
Krystianmartin niezly ksiądz:-)
Araki ten kosz Mojżesza ma moja siostra i jest super:-D
Dorcia ja też gratuluje ciążowych mdłości:-)
Piranhu przykro z powodu koleżanki
Małe liski witaj:-)
Kiraa kciuki zaciśnięte:-)

Dziewczyny ale dzisiaj mi dzień szybko minął w pracy :-) ale dzisiaj oberwałam dzwiczkami od szafy od dyrektora:wściekła/y: otworzyłam żeby wyjąć segregator ukucłam a on niezauważył że szafka jest otwarta i jak z cała siłą wpadł na nią to całę szczęśćie że akurat ręke miałam na wysokości twarzy bo bym dostałą drzwiami do twarzy Kolega mówił ze tragicznie to z boku wyglądało To była takie uderzenie że aż szafę przesunął Naszczęście nic się nie stało tylko łokieć mnie boli..

Miłego wieczoru :-)

Ostatnia edycja:
U mnie juz po, na prawym jajniku pechol 21,9x19 mm :eek: endo 9,2 mm

i co Piranjuuuuuuuuuu???.?
Gin mowil ze pecherzyk cudny, powiedzialabym ze cudny to by byl, jakby tam jeszcze z niego pomachal :happy:
Nuska
&&&&&&&

Kirra wiedziałam że będzie dobrze ...suuuuper !!! DZIAŁAĆ !!! DZIAŁAĆ !!! DZIAŁAĆ !!!

Nuuśka bać to byś się mogła jakbym miała na kawę podjechać...a tak to spokój kobieto spokój...będzie dobrze !!!

Zakrecona
az mi sie goraco zrobilo jak przeczytalam o Twoim wypadku.... Zeby tak ciezarna potraktowac :crazy: nieladnie...

serducho bedzie kiedy szefowa pozwoli :rofl2:

dorcia
sciskam mocno

reklama
krystianmartin, no własnie jakoś ciężko mi ocenić Twój wykres - z powodu zaburzonych tempek i braku pomiarów w FF, skoro tempka potrafi rosnąć do 3 dni przed owulką to warto mieć te 6 tempek przed owulacją by mieć jakiś pogląd :-) W każdym razie trzymam mocno kciuki!!!

Dorcia, czemu myślisz, że to grypa żołądkowa? :-(

anias, dobrze by było trafić w te 2 dni (czego można dokonać stosując testy owulacyjne :-)) przed owu bo mniej więcej wtedy jest najwyższy poziom estrogenów a na jeden dojrzały pęcherzyk powinno przypadać minimum 200 pg/ml. Ja piłam kiedyś siemię, trochę działało ale Guajazyl był lepszy :-)

zakręcona, całe szczęście, że nic Ci się nie stało! Moja ciocia kilka dni temu potknęła się na schodach w przejściu podziemnych, złamała paskudnie kość w nadgarstku, odłamała się całkowicie główka kości więc jest to wyjątkowo paskudne złamanie z przesunięciem, bez operacji staw najprawdopodobniej będzie już sztywny. Czasem więc z błahego na pozór wypadku może dojść to prawdziwego nieszczęścia :-(

Nuuuśka, serio od rana nie potrafię o niczym innym myśleć, ta niepewność jest okropna, niech się już wyjaśni co tam się porobiło, czekam jak na szpilkach ...ale jakoś czuję, że będzie dobrze, czekam kochana na wieści.

Kiraa, pęcherzyk cudo, idealny na pik LH! :tak: Według mnie owulka tuż tuż, kto wie czy nie właśnie w nocy. Pozostaje Ci czujny sen i czekanie na ból owulacyjny :-), wymyj EWCM jeśli nadal jest, po bólu odliczanie magicznych 8 godzin. Możesz tez spróbować zaobserwować kiedy szyjka zaczyna twardnieć (no bo zmiana śluzu i spadek pH odpadają - nie zaobserwujesz ich przy zakwaszaniu i wymywaniu śluzu), podobno tak się dzieje w okolicy O+12. Tak więc stresująca noc przed Tobą ale jestem myślami i kciukami z Tobą :-)

Do góry