reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Krystian ja na szybko tylko napiszę bo ja sama teraz opozniam sobie @ ze względu na zabieg, także czytałam o tych tabletkach ale ja bym tyle nie dała za nie, poza tym obawiam się że mogłabym sobie coś rozregulować
Ja biorę luteinę dopochwowo i duphaston i opoźnia ze dwa dni, poza tym cos czytałam o piciu wapna i witaminie c ale nie próbowałam
Odezwe się wieczorkiem i napisze Ci więcej na priva

reklama
Zakręcona kciuki mocno zaciśnięte, żeby @ nie przyszła, a za parę dni żebyś zobaczyła dwie piękne krechy! Wyciągnij może z powrotem test i przyjrzyj się dokładnie - wiem, że teoretycznie wynik należy odczytać po 5 minutach... ale będą w ciąży z pierwszym synkiem, zrobiłam test w dniu spodziewanej @ i nic nie wyszło. Wyrzuciłam go do kosza. Po kilku godzinach coś mnie tknęło, wygrzebałam z kosza test :-) i przy dziennym świetle, widać było ledwo ledwo bardzo jasną drugą kreskę. Była na tyle słaba, że to mogły być omamy wzrokowe :-) i ktoś postronny powiedziałby, że test jest negatywny. Ale ponieważ temperatura w ciągu dnia skakała mi nawet do 37,8 stopni C, a nie byłam przeziębiona, zrobiłam betę w przychodni - i po południu dowiedziałam się, że będę mamą :-)

Tak jak piszesz, dopóki nie ma @ jest nadzieja!!!

Witam:)

Piraniu jak dzieci sie czuja?

ZakreconA moze jeszcze nic straconego(?)

Nusiaa rzeczywiscie nie fajnie wyszlo z ta ginka a tym bardziej ze z nia pracujesz. Ale juz musztarda po obiedzie. Teraz to chyba najlepiej bedzie nie myslec o tym , przynajmniej sie starac, zrelaksowac sie:) dobrze ze na zakupki sobie pojechalas:)

Kobietki ktore pija badz pily guajazyl. Mozna to okropienstwo popijac???
Wciskam to mojemu M ale on od razu leci i popija i stawia sie ze nie bedzie tego pil..:/
Wkurzyl mnie z reszta dzisiaj. Jak wychodzilam to on spal, zrobilam mu kanapki postawilam kolo lozka i na talerzu postawilam ten guajazyl i mowue mu nie zapomnij po kanapkach wypic. Dzwonie teraz a on mi oznajmia ze zapomnial:// mowie sieroto postawilam Ci na talerzu. eh te chlopy. Teraz dopiero wieczorem wezmie:/

Witam się.
Piranha fakt wczoraj pochlonelam jogurty naturalne więc może to wpłynęło na ph. Starania zaczynam od marca więc jeszcze 2 cykle postaram się skrupulatnie mierzyć temp., sprawdzac śluz itd. W marcu liczę na Twoją pomoc w opracowaniu strategi.

Zakręcona nadal trzymam kciuki. Nie ma @ jest nadzieja.

Lecę kończyć obiad. Miłego dnia.

Małe liski noooo kobieto to mnie masz....za szarlotkę dam się pokroić !!!
Kawka czeka...wpadaj kiedy będziesz mieć czas !!! BUŹKA

anias właśnie miałam zapytać o to samo o co pyta oczy niebieskie

Ja się Wam pochwalę bo dzisiaj nad ranem zostałam BB ciocią z wątku "starania od wiosny/lata..." Po ekspresowym porodzie urodził się cudny chłopczyk !!! Jestem dumną ciocią....to już drugi przystojniaczek na tamtym forum !!! BUZIAKI DLA GABRAYSIA I CAŁEJ RODZINKI

Niebieskie oczy Moj M ma uplynienie nasienia 60 min czyli gorna granica. Moze mu troche to rozrzedzi(?)

I jeszcze ma umiarkowana aglutynacje ale na to to witamina C. Jak nie pomylilam slow Pirani(?)

Ostatnia edycja:
a rozumiem, bo już myślałam, że bez powodu biednego chłopaka męczysz.
Spróbuj może Robittussin jest lepszy w smaku, on też ma takie działanie, u mnie w aptece Guajazyl jest zamiennikiem Robittussinu.

reklama
nie mam pojęcia, ja nie popijałam chociaż faktycznie nie jest to najpyszniejsze w smaku. ale jeśli na raz łyżkę syropu wypije i popije wodą to chyba się nic nie stanie. Leki się przecież popija wodą.

Do góry