reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

mamuśkamimi WITAJ !!! Czyli Ty kochana jesteś wrześniowa mama ??? Bo chyba na sierpień się nie załapiesz , nie?
Czy dziewczynki wiedzą że będą mieć braciszka....bo nie wątpię że to chłopak będzie !!!
Ja do 7 tc nie miałam w ogóle apetytu...w ogóle ! Mogłam nie jeść cały dzień i nie burczało mi w brzuchu...dopiero od kilku dni muszę podjadać kilka razy dziennie bo mnie ssie w żołądku...właśnie na kolację spałaszowałam spaghetti :-D

Zakrecona
jak Twój kac? Poszedł sobie już ? My tu starałyśmy się być baaardzo cicho !

Nuuśka u mnie leci...pomału do przodu !!! Ł. zadowolony z imprezki ?

reklama
Zakcona
pij poki ozesz juz niedlugo:-)

kuzwa ja czekam na ksiedza od 15 ej, zaraz zwijam interes, ide kapac sie i dziecko i mu podziekuje jak przyjdzie.... A mielismy dzis jechac do kolegi mojego malego ... A przez ksiedza siedze jak taka doosza w domu:angry:

nuska
moja zablokowana przez Kaje @ ma termin 20.01 :nerd:

Dorcia widziałam że bardzo pocichu się tutaj zachowywałyście :-) Kochane dziewczyny

Kiraa to nieźle się nasiedziałaś Masakra

kiraa juz zmienilam :D Na kolede czekasz ?? o ktorej mialas miec ?
Ola mi mowila, ze dzis w Kosciele ksiadz sie zalil, ze w ciagu ostatniego roku udzielil w Parafii tylko 7 slubow i 20 chrzcin :wściekła/y:...no ja sie wcale nie dziwie. On straszy soba juz z daleka wiec nie dziwie sie ze wszyscy wybieraja inne parafie :-p

zakrecona cos mnie ominelo ?? Kac ?? :-) Ze po czym ?? :-D

Dorcia no pewno ze zadowolony !! trzymal sie dzielnie jako solenizant i wodzirej imprezy :-D wytancowal sie, wyszalal, po czym jak wrocilismy do domu, to stwierdzil ze wypije jeszcze 1 piwo, i wlaczyl mi o 4 rano na ID program o duchach :-D Mowie mu - Glupi jestes, potem nawet po pijaku nie bedziesz umial zasnac :wściekła/y:

mamuśkamimi super ze sie odezwalas :D Ja w ciazy z Ola przytylam prawie 30kg :szok: to bylo cos !! Przed ciaza wazylam 49kg, a kiedy szlam do porodu to waga zatrzymala sie na 75kg. Najwazniejsze zebyscie rosli zdrowo,dla dzidzi wszystko :)
A co do mnie...nie wiem, ale watpie zeby cos jeszcze moglo sie wydarzyc bo jakby na to nie patrzec dzis juz mam 27dc i marze tylko o pojawieniu sie @ :zawstydzona/y:

piranha kochana zakupilam te testy : http://allegro.pl/testy-owulacyjne-30szt-test-owulacyjny-expres-i3833095077.html to te ktore mi pokazywalas prawda ? 30 sztuk kupilam :)

Ostatnia edycja:
Nuska
czekam od 15 ej.... Konca nie widac :szok:
ja tez przytylam ponad 30 kg, ale wszystko ladnie zrzucone:-) nawet teraz mniej waze niz przed ciaza:-)
nuska to Ty malutkajestes co? :-D

zakrecona haha to Ty masz podobna glowe do mojej choc ja swojej po wczorajszym dniu nie poznaje :-D

kiraa a wlasnie ze nie :-) Cale zycie bylam szczupla, nawet bardzo, ale nie zebys pomyslala ze odchudzalam sie czy cos, w zyciu ! Jadlam zawsze za trzech ale przemiane materii mialam taka ze przy wzroscie 173cm nigdy nie potrafilam przytyc powyzej 50kg.Dopiero ciaza wszystko zmienila, choc i tak, po porodzie zrzucilam wszystko co mialam w ciagu 3miesiacy. Spytaj sie jak - nie wiem :confused: Nie robilam nic, nie cwiczylam, jadlam a mimo to chudlam. Teraz niestety dobre czasy sie skonczyly, od 3 lat ide na + co niezbyt mi sie podoba, bo waze prawie 67kg i jakas taka puchata sie robie :wściekła/y:

reklama
zakrecona a tam wcale nie cieta !! Ja zawsze zazdroscilam moim mniejszym kolezankom chocby tego, ze kiedy one kupowaly buty w rozmiarze 37 ja 39 :wściekła/y: A mnie sie zawsze male stopki podobaly :-)

kiraa no ja ostatni raz tyle wazylam z dobre 5 lat temu a w tym roku strzeli mi 28 :-)Teraz to juz wszystko zaczyna isc nie w ta strone co kiedys - co mam to sila grawitacji zaczyna zwisac :-D

Do góry