Mar-chew
Fanka BB :)
matik - używałam tych testów - są super czytelne właśnie ze względu na ten niebieski kolor 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

, myślę by dorzucić jeszcze małą daweczkę w FL :-) A może zamówić Ci testy One Step Ovulation Test na eBay (50 sztuk 50 Ovulation Pregnancy Fertility Test Tests FP Chart | eBay, można zakupić też w innych mniejszych bądź większych ilościach)? Ja tam wielokrotnie kupowałam i nigdy nikt mnie nie oszukał, zakup na eBay jest dla Kupującego dużo bezpieczniejszy niż na Allegro, w razie co daj znać. Te One Step Ovulation Test też sprzedawane są w 3 czułościach:

ale jak się chce coś zobaczyć to zobaczy... moja ciocia jak urodziła drugiego syna i pokazali jej po porodzie to powiedziała... jaka ładna dziewczynka...
naturalnie mam zdjęcia... ale tylko trzy i takie wiecie głowa i trochę tłowia ;-) wieczorkiem może wrzucę...
bo na tym eBay-u to ja sie kompletnie nie znam, tzn na zakupach tam
to sie oplaca i to bardzo.
) i podam Twój adres do wysyłki, myślę, że podczas zakupu można w opisie zaznaczyć, że chcesz czułość 30 mIU/ml (czy chcesz te czulsze?), 1 sztuka na eBay to zestaw 50 sztuk testów. Poniżej masz cytat dlaczego dla większości kobiet 30 mIU/ml to najlepsza czułość i kiedy zalecane są mniej bądź bardziej czułe testy:
) Ty radzilas te o czulosci 30 kupic prawda ?
A cytaty to by musial mi Ł. tlumaczyc bo az tak biegla nie jestem niestety
To jak robimy Slonce ? :-) Bo jak Ty mi je mozesz zamowic, to zrobmy tak ze ja Ci przesle jutro pieniazki na konto ( podasz mi je w PW) jak dostane wreszcie zwrot za te tesciory i wtedy Ty zaplacisz i zakupisz, moze byc tak ?