reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranhiu dziękuję za miłe słowa, z pewnością przy staraniach o córcię będę potrzebowała jakiś złotych rad z Twojej strony co do diety i suplementów, na chwilę obecną zakupiłam paski do pH, czytam co piszą dziewczyny i robię dokładne notatki:-)

mamawcześniaka nie masz się czego bać CC - ja mam za sobą jedno i drugie i powiem Ci że teraz z pewnością nie rodziłabym siłami natury

reklama
Dziekuje dziewczyny, bardzo dziekuje.

Piraniu wiesz ze to Twoja zasluga
Ilaczek i Ty sie juz wkrótce takiego doczekasz :tak: i moze Maran... ?
Mamawczesniaka czas niesamowicie leci, mały napewno sie jeszcze przewroci. Ja mialam cc, pojechalam 5 lutego umowic sie na termin cc, okazalo sie ze szyjka juz zgladzona i rozwarcie na cm. Rano mialam sie stawic na oddziale, w nocy zaczely sie skurcze juz regularne. W szpitalu byly juz co ok 8 min, o 11.10 Michas byl na swiecie. Tym razem dane mi bylo zobaczyc swoje dziecko zaraz po urodzeniu, a nawet ucalowac i sie przytulic. Niesmowite :-) Szkoda ze nie moglo to tak wygladac przy pierwszym porodzie no ale trudno :-( to juz za mna.

Aljul ja też po dwóch CC:-D

Elmo
cudowny jest!!! Gratki. Fajnie, że już w domku. Jak Zuzia?? Zadowolona z braciszka??

Piranha czy bo tych tabletkach może pogorszyć się cera???

DSCN4620 (640x480).jpgto ja Wam przedstawię moich chłopaków

Załączniki

• DSCN4620 (640x480).jpg
    DSCN4620 (640x480).jpg
    23 KB · Wyświetleń: 46
zakręcona!! ale wieści, super!! ogromne gratulacje Kochana!! super super, wykres mówił sam za siebie!! teraz spokojnych i mega nudnych 8 miesięcy. co do powiedzenia mężowi dopiero w Walentynki, super pomysł, o ile wytrzymasz :-):-)
apap możesz, ten najzwyklejszy, on jest na paracetamolu

Elmo, ale slodziak, jeszcze raz gratulacje!!

Matik, u Ciebie test to tylko czysta formalność, wykres szybuje!!

małe liski, Dorcia, ale kusicie tym tortem!! a jak na złość nie mam w najblizszym czasie żadnej okazji ani rocznicy

aljul ale słodkie zdjęcia, a rzęsiska starszego... pozazdrościć

Nusia, jak po badaniu?? poza tym nie zostaniesz sama na placu boju, bo przecież Ty za moment zaciążasz!!

lili78 mozesz mi powiedziec jakie dokladnie bralas wapno i magnez?.

Kochane mam do Was pytanie moze bedziecie wiedziały. Od ok. miesiąca pojawily mi sie na lini żuchwy, na twarzy przy uszach takie bolace czerwone krostki z bialy mi czubkami, jak trądzik młodzieńczy to wygląda, jedne znikaja i zaraz pojawiaja sie drugie...no szok. Ja nigdy nie mialam krost nawet jak dojrzewalam a teraz .... no wkurza mnie to... Wiecie moze czym to może byc spowodowane?

Milla ale cudni:-) Mamy chłopców w bardzo podobnym wieku - starszy ma 7,4 a młodszy 1,7 a mój młodszy synuś tak jak z pewnością Twój często mylony był z dziewczynką - dopóki nie skróciliśmy mu troszkę włosków po roczku bo po urodzeniu miał ich dużo i dosyć szybko rosły więc do roku były juz dosyć długie)...tak sobie pomyślałam że może jesteśmy juz blisko posiadania córci:-):-):-)

lilly młodszy też ma takie rzęsy tylko jego oczka sa w kolorze niebieskim...też chciałbym takie "wachlarze" jak oni:-D

Elmo, ale słodziutki! Zazdroszczę, że już Go masz przy sobie!! :-D Gratuluję jeszcze raz!

Matik, test to tylko formalność, bo tempka mówi sama za siebie, zresztą na pewno widzisz, że ten wykres jest inny niż dotychczasowe :tak: Niemniej trzymam dalej kciuki i z niecierpliwością czekam na wieści, czy to dziś, czy jutro!

Lilli, jak to nie ma okazji - a walentynki? ;-)

Elmo
poytywnie zazdraszczam :-):-) i ogrrrooomnie gratuluje, synus slodycz sama, a skarpetki cuuudne :-) wylizesz sie kochana po cc, wiem co mowie, u mnie to troche trwalo ale sie dalo rade:-)

maran
a czy na skarb mamy jest automatycznie zaznaczana owu?

Aljul
cudne chlopaki

reklama
Kirra dziękuję

Elmo fajne imię - ja z racji tego że mój brat ma tak na imię mam straszny sentyment do tego imienia - jest mądrym i rozważnym człowiekiem, duszą towarzystwa a do tego bardzo przystojny:-):-)

Piranhiu mam nadzieję że u Ciebie wszystko dobrze i nic złego się wczoraj nie wydarzyło a z nowym dniem masz nowe siły do życia

Ostatnia edycja:
Do góry