reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

kiraa obiecuje starac sie ladnie :tak::-) jesli oczywiscie piranha nakaze :-D

zakrecia dzien dobry dzien dobry :)))) piekna tempka !!! :D :tak: dzis spalam z Pascalkami i koniczynkami !! w sumie to spie z nimi codziennie - na szczescie a co ! :happy2:

gocha :) no tak, po roku by sie w koncu przydalo ;-)

reklama
Witam:)

Dorcia jaka ladna betka! super Kochana! :) Cieszę się i trzymam dalej kciuki oby juz niedlugo pojawilo sie 0.

Piranha tak sie zawsze zastanawialam skad u Ciebie ten nick, i juz wiem! :)

Matik Kochana kciuki za bete, bedzię wszystko dobrze, nie denerwuj się:)

A mi sie dzisiaj snily jablka ale jakie! byly na jabloni jedno przy drugim i takie byly duze i czerwone, ahh:)

Nuuska wiec nie ma wyjścia musi sie udac :-*

Aniaskształt doskonałej całości, oznaka sił natury, witalności oraz płodności; grecki znak miłości płciowej, wieczność niemająca ni początku, ni końca

znak miłości; dążenie do dobrych, korzystnych stosunków życiowych
widzieć: wesele
widzieć na drzewie: przyjemne spotkanie :-)

Dzieki dziewczyny Niuska to do dziela . Lexe i czekam zebym miala jak naj mniej czasu bo jestem strasznie glodna kawe chce a nic nie moge bo bede robic tez proby watrobowe za 1,5 godz jade szok dxis tempka na poziomie 37.11 brzuch przestal bolec ale wczoraj caly prawie dzien ale nie okresowo naszczescie :D

Nusska ja o Mateusza starałam się ponad rok i jak zajęłam się czymś innym to się udało. Ciekawe ile teraz to potrwa.

Mam problem z moim slodkim synkiem bo strasznie ciągnie wszystkich za włosy. Nie wiem już jak reagować. . Macie jakieś pomysły ?

Piranhiu dziękuję. Jestem pod wielkim wrażeniemTwojej osoby - naprawdę.

małe liski
także dziękuję. Mam wrażenie że Ciebie podobnie jak mnie ciągnie do wszelkiego rodzaju robótek wykonywanych samodzielnie:-)

Nuuusiu jestem pewne że Twoje starania wkrótce zaowocują zdrową, książkową ciążą która spełni Twoje marzenia o synusiu mamuni:-) - domyślam się że pewnie każdy Ci to powtarza a Tobie z każdym dniem coraz trudniej w to uwierzyć, ale zobaczysz uda się - jestem pewna że cel który chcesz osiągnąć jest bardzo bardzo blisko....coś tak czuję że lada moment będziemy wszystkie będziemy się cieszyć razem z Tobą. Zaciskam mocno &&&&& za staranka.

Zakrecona o mile to... :)

a swoją drogą to Kiraa chyba masz super lekarza, daje zwolnienie i idz kobito odpocznij, zajmij mysli czyms innym :) niezle:)

a w ogole to na ovufriend jest taka "podpowiedz":
Testy owulacyjne najlepiej robić około południa. Poziom hormonu LH wykrywanego przez testy często zaczyna rosnąć nad ranem i osiąga swój szczyt w godzinach porannych. Jeśli zbyt wcześnie rano wykonasz test może się zdarzyć, że ominiesz jego najwyższą wartość.

nie do konca to rozumiem, ciemna chyba jestem.. bo w koncu trzeba robic ok poludnia czy rano jak jest najwyzszy szczyt?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny. Wpadam tylko na chwilke, jesli cos do mnie pisalyscie to z gory przepraszam ze nie odpisuje :zawstydzona/y: ale u mnie jeden wielki haos :-) Matko mam nadzieje ze szybko sie zorganizujemy bo dlugo tak nie pociagne... Zuza miala dwa dni zachwytu nad bratem a dzis rano juz pokazala swoje prawdziwe oblicze, nie chciala isc do przedszkola i wogole. A nie mam jej jak zostawic bo maly ciagle wisi na cycu, a ona ciagle prosi zebym sie z nia pobawila. Ech trudna sytuacja. Najgorsze jest to ze nie wiele wyciagnie tylko ciagle przysypia. Dzis musze na szybko zamowic laktator bo cycki mi pekna jak tak dalej pojdzie :baffled: Ale i tak jest tak kochany ze mam ochote go zjesc :tak:

Matik wykres wyglada mega obiecujaco, &&&&& za dzisiejsza bete!!!
Dziewczyny trzymam za was &&&&&, niech wszystkim z was spelnia sie marzenia!

Milego dnia!

Do góry