reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Matik oni chyba jacys chorzy w tym labolatorium. Zrob test i pojedz tam dowiedziec sie ile wynosila dokladnie beta. Przeciez normy sa inne. A ty bidulko od poczatku sie martwisz jak nie wiem co.Przytulam cie mocno i napewno bedzie dobrze.A ty kilka wdechow żeby fasolki nie denerwowac. :tak:

reklama
Kate...oszzzzz cholera...czemu nikt wcześniej tego nie widział !!!??? Wytną i będzie spokój !!! A będziesz mieć laparoskopię czy tradycyjne cięcie ???
Zaciskam mocno kciuki i na pewno będzie wszystko OK....wytną dziadostwo i zapomnisz !!!
Nie wiem skąd mi się wzięło że już minął krwiomocz ??!!

no a próby wątrobowe podali w ilości normalne nie napisali już, że wszystko w normie :wściekła/y:
boli mnie brzuch :wściekła/y:ale nadal nie jest to ból okresowy:no::no:

Pirania ratunku Ty szczerz mi powiesz co się dzieje
ja podejrzewam , że jajeczko było złe czy plemnik i się przestało rozwijać , to tak na moje oko i szczerze :wściekła/y:
a progesteron to podtrzymuje :no:

nie rozumiem ich jakim prawem, przecież oni nawet nie wiedzą ile to po ostatniej @ , kiedy była owu no szok bardzo dziwni są

Matik powinnaś dostać dokładnie jaka jest ilość ...i normy !!! To najważniejsze !!!
Miało być wszystko jasne a są większe nerwy niż były....uhhhhhhhhhhhh...jestem zła !!!

Matik trudno jest powiedzieć cokolwiek jak nie ma sie konkretnego wyniku. My wszystkie piszemy szczerze i to co myslimy. Oczywiście beta 0 to brak ciązy ale Ty nie wiesz jaka jest jej wartość. I wierzymy że jest ok.

Matik kurde ale dziwnie z tą beta !!!! Powinni podać wynik a nie odwalac taką maniane ! Zrób test a my trzymamy kciuki dalej !!

Matik, ale oni Ci nie podadzą jaka jest wartość tej bety? w ciągu 48 godzin jakoś 60-100% przyrastać powinna

reklama
Do góry