Matik, ja niestety Ciebie poprę w kwestii odstawienia progesteronu :-(, jeszcze gdybyśmy gdybały na podstawie zdjęć testów ale wynik bety poniżej 25 na tym etapie nie wróży dobrze, sztuczny progesteronem może wydłużyć (bo utrzymać ciąży nie da rady jeśli zarodek ma np. mocno wadliwy materiał genetyczny) ciążę z mega defektami a nawet martwą, okropne to i smutne ale niestety tak jest, trzeba pamiętać, że podtrzymując ciążę sprawiamy, że potem coraz trudniej będzie organizmowi się samoistnie oczyścić. Gdyby owu była w 18 dc to raczej nie wyszłaby tamta pierwsza blada kreseczka w 8 dpo (a jeśliby nawet wyszła to kreska po 8 dniach powinna być wyraźnie ciemniejsza), ale załóżmy że tak właśnie było. Wówczas byłabyś wczoraj w 15 dpo a więc w 4t+1d ciąży, beta powinna więc wynosić 100-200 mIU/ml (zwłaszcza, że zakładamy wcześniejszą implantację z uwagi na kreskę w 8 dpo). Tych badań niestety jest sporo, warto poczytać tego linka
https://www.babyboom.pl/forum/poronienia-f33/badania-po-poronieniu-17666/, można sprawdzić m.in. przeciwciała ANA, ASA, ACA, ATA, APA, APL, LCT.
zakręcona, piękna krecha jak na 14 dpo, widać, że beta przyrasta przepisowo. No to super, że znalazły się tabletki w pracy :-), spróbuj odstawić do końca tygodnia i kup sobie jakieś witaminki z podwójną (800 mcg) dawką folianów.
Nuuuśka, niestety jest to możliwe i pęcherzyk może się wchłonąć zamiast pęknąć, bądźmy jednak dobrej myśli :-) Jeśli dziś krecha będzie słabsza to proponuję poczekać na jutrzejszą tempkę ...ależ mi brakuje ENPR, te wykresy na OF jakieś takie nijakie ;-), brakuje mi notatek po najechaniu na punkt wykresu (notatki na dole są wyjątkowo uciążliwe jeśli ktoś ma dużo linijek z oznaczeniami pomiędzy wykresem a notatką, jak np. u Matik).