macy
Fanka BB :)
Matik, bardzo mi przykro. Nie mogłam wczoraj wieczorem przestać o Tobie myśleć. A jak zasnęłam, śniły mi się testy, wykresy. Tulę Cię mocno. Też mi się wydaje, że powinnaś odpocząć i dać sobie czas. Może miesiąc, może dwa, ale z nowymi siłami potem przystąpić do nowych działań. Od suplementów i diety chyba też trzeba sobie robić przerwy. Nie znikaj całkiem. Trzymam kciuki, żeby wszystko się poukładało.
Piranha, mam pytanie odnośnie progesteronu. Czy biorąc sztuczny, nie ryzykujemy podtrzymywania ciąży z wadami rozwojowymi? Teoretycznie zdrowy organizm powinien produkować wystarczająco, żeby zdrowe zarodki mogły się rozwijać, a jak wyczuje, że jest coś nie w porządku z zarodkiem, odrzuca go i progesteron spada. Nie mówię o dużych wadach rozwojowych, ale jakichkolwiek w takiej sytuacji. Wiem, że jesteś zwolenniczką pomagania, ale ja pytam o teorię chemiczną. ;-)
Piranha, mam pytanie odnośnie progesteronu. Czy biorąc sztuczny, nie ryzykujemy podtrzymywania ciąży z wadami rozwojowymi? Teoretycznie zdrowy organizm powinien produkować wystarczająco, żeby zdrowe zarodki mogły się rozwijać, a jak wyczuje, że jest coś nie w porządku z zarodkiem, odrzuca go i progesteron spada. Nie mówię o dużych wadach rozwojowych, ale jakichkolwiek w takiej sytuacji. Wiem, że jesteś zwolenniczką pomagania, ale ja pytam o teorię chemiczną. ;-)

myslisz zeby powtarzac tescior dzis jeszcze ? dobrze ze serducha byly wczoraj w razie czegos gdyby pik byl jutro, pojutrze to bedzie ladny odstep. No co ja gadam...przecie pik juz byl 

hahaha nie no ja Cie przepraszam, ale normalnie zastanawiam sie co spotka Nas w kolejnym cyklu ( mam nadzieje oczywiscie ze go nie bedzie ale az strach pomyslec !!!
przepraszam, znowu namieszalam, ale to nie bylo zamierzone