reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

piranha tez sie ciesze :D choc mam nadzieje, ze juz nie bede musiala isc do Niej w tej sprawie w ktorej teraz bym poszla,ale nawet w dwupaku sie przejde bo kobitka na pewno ustawi tarczyce pieknie :happy:

kiraa nie nie moge....ja pierdziu...my to chyba we dwie Babcie tu zostaniemy tak cos czuje kirus :sorry: No ale nie ma tego zlego - znowu idziemy leb w leb :-):* Glowka do gory i Ty wiesz !!

krystian super fryzurka - slicznie Ci w blondzie :-) mam nadzieje, ze wszystko pouklada sie po Twojej mysli ! :tak:Czy chcesz byc kochana ujeta w staraczkach nadal ?

attachment.php

Starających się : 5
Oczekujących na staranka : 13

MARZEC 2014 :

Annette - termin @ 21.03 ( 4 cykl starań )

KWIECIEŃ 2014 :

Kiraa - termin @ 05.04 ( 6 cykl starań )
a
nias2 - termin @ 0.04 ( 6 cykl starań)
Nuuuśka - termin @ 11.04 ( 11 cykl starań )
krystianmartin - termin @ .04 ( 24 miesiąc starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( kwiecień 2014 )
ilaczek ( kwiecień 2014 )
Elle87 ( kwiecień/maj 2014 )
milla ( maj 2014 )
Justi_ ( maj/czerwiec 2014 )

roszpunka ( wiosna/lato 2014 )
małe liski ( czerwiec 2014 )
czarna_perła ( czerwiec 2014 )
kate.. (lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
Katriina ( lato 2014 )
Dorcia ( styczeń 2015 )

Ostatnia edycja:
reklama
Nuska idziemy leb w leb, oby przed 40 cha zdazyc :-), ja w tym miesiacu mialam zaciazenie w planach, ale nie zostawie Cie przeciez samej na placu boju :rofl2: ani krystianki tez nie :rofl2:. Musimy isc leb w leb do usr.ania :crazy:

anettko
ja tez mam wrazenie ze Clo to lek na cale zle, ktore nie pomaga jak to lek u wszystkich. Widze ze podobnie krotkie cyle masz jak ja, podobne mamy efekty suplementowe i podobnie zaciazymy dziewczynkowo :happy:
co bierzesz z supl w tym cyklu? I jak dlugo bralas juz je?

Wszystkie dziewczyny starające się teraz - kciuki za was, za marzec!!!

Krystianmartin - piękne ci w takim jasnym blondzie! super fryzura
Ilaczek trzymam kciuki, żeby hormony zrobiły się szybko prochłopczykowe i żebyście nie musieli rezygnować ze starań.

Kiraa, ja suplementy zaczęłam brać od października 2013, już po 5 tygodniach zrezygnowałam z wapnia z wiadomych przyczyn a resztę biorę cały czas, czyli: Mg 687 mg x2, B complex 50 x 2, żurawinę. Magnez mi bardzo pasuje bo jakoś tak wyluzowałam odkąd biorę :tak:Mam krótką FL - 10, a na duphastonie ostatnio 12 dni i to chyba (oprócz wieku starczego =39 :sorry:) jest u mnie największy problem, chyba...bo nic innego nie stwierdzono.

Nuska,Kira,Krystian za nowy cykl kciuki mocne trzymam. musi sie udac.
Zakretka alez czas leci zaraz 8 tydzien u ciebie.
Polisia a jak ty sie czujesz? Juz niedlugo finisz.etka spada.Zaraz bedzie zero.
Matik a ty dawwno nie pisałaś. Jak badania? Byłaś u lekarza? Odezwij sie.
Dorcia alez sie ciesze ze b

Czytam was codziennie ale nie zawsze mam wene do pisania.
Teraz mam pierwszy cykl po wyjeciu krazka. Dzis 14 dc i miałam w pracy ok 14 kłócie z prawej strony brzucha i śluz galretkowaty i rozciągliwy. To znaczy ze owulka tuz tuz ? Tempki jeszcze nie mierze. Od nastepnego cyklu. Dzis zamówiłam termometr.

Dzień dobry:-)

Aniag to juz niedługo ruszasz do boju :-) no tak czas leci jak nie wiem co :-)

Matik no właśnie kobieto gdzie sie podziewasz??!

Nuuska mi tez sie wydaje ze do wakacji to juz w dwupaku pojdziesz do lekarza:-*

Kiraa :-*

Miłego dnia

Annette kochana co ja widze ??? ze i do Ciebie malpa zawitala ??? :dry: no nie...dalysmy ciala nie ma co. :wściekła/y: Z jaka data wpisac Cie kochana na kwiecien ?

zakrecia obys miala racje kochana :blink:

kiraa eeee no przestan ! nawet jak sama zostane na placu boju to bede sie cieszyc tym ze Wam sie udalo :tak:

Czy ktos jest jeszcze chetny do wpisania na kwiecien ?? :-)

attachment.php

Starających się : 5
Oczekujących na staranka : 13

KWIECIEŃ 2014 :

Kiraa - termin @ 05.04 ( 6 cykl starań )
Annette - termin @ .04 ( 5 cykl starań )
a
nias2 - termin @ 0.04 ( 6 cykl starań)
Nuuuśka - termin @ 11.04 ( 11 cykl starań )
krystianmartin - termin @ .04 ( 24 miesiąc starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( kwiecień 2014 )
ilaczek ( kwiecień 2014 )
Elle87 ( kwiecień/maj 2014 )
milla ( maj 2014 )
Justi_ ( maj/czerwiec 2014 )

roszpunka ( wiosna/lato 2014 )
małe liski ( czerwiec 2014 )
czarna_perła ( czerwiec 2014 )
kate.. (lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )