reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
dzien dobry ja tak na chwile chcialam sie dowiedziec czym sie rozni ta grupa zamknieta od tej ? czyli tutaj planowanie upadnie ? tak pytam bo kiedys za starych czasow chcieli tu zrobic grupe zamknieta ale nie przeszlo bo duzo osob wtedy nie moglo z nimi planowac :) tak z ciekawosci pytam;p

Mam nadzieje ze nie będzie tak
Ale możemy się lepiej poznać
Ja też nie chciałam tu swoich fotek wstawiać
Jak się Dario czujesz jak mały?

Ostatnia edycja:
piranha kochana robilam test, krecha moze ciutenke ciemniejsza od wczorajszej ale nadal bardzo jasna, i na pewno jeszcze troche do piku zostalo :zawstydzona/y: kurcze a moze to cykl bezowulacyjny ? moze przez to ze nie pije ziolek nie bedzie co mialo zastymulowac jajnikow i cykl bedzie bezjajcowy ? sama nie wiem juz :-(

matik dzieki kochana ale do szczuplosci mi brakuje :p

cześć wszystkim :-D

pogoda nas dziś rozpieszcza - jak tak ładnie słoneczko świeci, to ma się ochotę góry przenosić ;-)

Matik - Ty pewnie masz taką pogodę codziennie :-D ale Ci tego zazdroszczę :tak:

Udanego popołudnia!

witam
niby leże odpoczywam a i tak czasu nie mam bo dużo zaległych rzeczy
załatwiam
Matik proszę przypomnij gdzie mieszkacie, wiem ze gdzieś gdzie jest ciepło
Nuska nie przesadzaj bo super wygladasz, wysoka i szczupła jesteś
Daria jak dzieci, najmłodzszy dalej tak dużo śpi?

Miłego popołudnia !!!

czesc
a u nas dla odmiany zimno I pada co chwile deszcz lub grad... zimno ze 6st C tylko, byliśmy na spacerze po Ala w szkole bo taka zasiedziana jestem, wszedzie tylko autem, ze wstyd... :zawstydzona/y:

co dzis na obiad serwujecie bo u mnie były pyzy z miesem...

reklama
Do góry