reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Matik ale by byly jaja jak by teraz dwie dziewczynki wyszly:tak::tak::tak:

Kiraa a co na twoje oko slonce moge zrobic na ten wapn i magnez zeby je zbic?? I zeby testosteron podwyzyc.
no to wtakim razie nic dziwnego ze wyszla dziewczynka z pierwszych staranek:-D

Maran tak badania robilam w szczecinie na Arkonskiej i zaplacilam 109 zl ale jeszcze dwa wyniki z hormonami i estradiol przyjda dopiero za tydzien. Jutro bede robila jeszcze raz i wtedy zrobie jeszcze te co kiraa pisala.

reklama
Kira Vivienka Megi Anisa Lili dziękuję

oczywiście, ze zrobię test mam ich 60 :-D to muszę wykorzystać :-D:-D

nie mogę uwierzyć, już się nie trzęsę ale niesamowite ja ten test tak sobie zrobiłam bo w ten wczorajszy nie wierzyłam był taki cień , a ja sobie powiedziałam, ze w żadne cienie już nie wieże do puki nie zobaczę pięknej normalnej kreski i masz babo placek jest :-D:-D szok

Vivienka daj spokój !!!
no ale jak będzie to będzie , nie straszcie mnie ;)

Vivi
najpierw zadbaj o tarczyce, a jesli chodzi o testosteron, to macie w chlopczykowej duzo czerwonego miesa.... A wapn to unikanie mlecznych przetworow., jogurtow
ale na tym sie nie znam, musisz poczytac dokladnie diete chlopczykowa :-)

Witam w klubie gesslerki:-)
bedzie tego, ogladalismy juz ten odcinek:-)

matik
obys byla pierwsza kobitka, ktora ma dwie pary blizniakow .... Roznej plci, nie znam nikogo takiego :-) bylabys ewenementem!!!

Kira ja kiedyś na spacerze z chłopcami zostałam zaczepiona przez starszą babcię która powiedziała, mi że jej mama urodziła 4x bliźniaki i na zmianę raz chłopcy raz dziewczyny i znowu i znowu
super co?:-D:-D

Marantah jestem pewna, że owu była wcześniej program po prostu źle wyznacza i tyle :tak:

ja też nie wiem jak ma się nadczynność do samego zajścia w ciąże... mojej szwagierce niedoczynność przeszła w nadczynność... musiała leżeć bo grozi to odklejeniem się łożyska.

Wiem i za to ci dziekuje

ale zmartwilam sie... jutro jeszcze raz zrobie tsh i te co mi napislas,a te przeciwciala to jakies konktretne czy tylko mam powiedziec przeciwciala??
A niedoczynnosc jest tak samo zla jak nadczynnosc? Moja siotra ma niedoczynnosc
Vivi
ja tylko jestem szczera, nie mam na celu zalamywania nikogo, tym bardziej Ciebie :cool2:

Ty pytasz- ja odpowiadam :cool2:

jak jestes w pl, zrob jutro pakiet tych badan co napisalam u gory, nieraz taka nadczynnosc tarczycy moze sie wlasnie ujawniac po ciazy.

a masz jakies kolatania serca, jak puls, cisnienie? Te objawy o ktorych piszesz moga wskazywac na nadcz. Tarczycy

Ustawia Cie na lekach i zajdziesz w ciaze :-D, trzymam kciuki kochana.

matik
ja tez ogarniam gesslerowa :)))

vivienka a na tej arkonskiej to trzeba sie jakos rejerestrowac czy poprostu sie przychodzi I robią badania jakie sie zechce... może głupio pytam, ale ja nigdy nie robilam badań w PL bo nie musiałam I jakos sie nie zlozyło...

reklama
Do góry