reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elmo przesliczna i szczesliwa rodzina z was.
Matik ja tez czekam na info czy robisz test i jak wyszedł.

Ja zaraz zawoze Olisia do babci a sama do pracy na 10 jade.Taka piekna pogoda a ja do 15 bede musiala tam kwitnac. :confused2:

reklama
Dzien dobry :)))

maran wiewiora :-) ja ostatnio biegalam po parku za taka jedna bo chcialam udowodnic Ł. ze one wcale sie nie boja :wściekła/y:

piranha nie wkleilam zdjecia bo nie ma na co patrzec :wściekła/y:ale dzis wkleje, tempka nizsza, ale tez niewiele, mam nadzieje, ze owulacja wykluje sie jakos za niedlugo bo dzis juz 3-ci dzien od ostatniego serducha, po tescie bedzie wiadomo, czy aranzowac nastepne dzis czy jeszcze nie bo krecha powinna sciemniec.
A w ogole kochana co sadzisz o moich wyniczkach ? z ciekawosci sod, potas, magnez mam dziewczynkowy prawda ? :happy:

Lece dziewczynki myc okna, pogoda piekna :tak: :**

Ostatnia edycja:
Oki tempka dziś znowu w górę 37.13
Test piękny nic dodać nic ująć
Piękna wyraźnakreska
Czyli są nadal 2 kreski i widać że mocniejsze
Dobrze opisałam zdjęcie ?
Specjalnie dla niewidomych ;) ImageUploadedByForum BabyBoom1396080899.101924.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1396080899.101924.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1396080899.101924.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 68
matik Slonce z calego serca Ci gratuluje nie ma co gdybac, nosisz pod serduszkiem przynajmniej jedna fasolcie !!! :-):-) super super !! :-)Rozpoczelas tym samym wiosenne rozplody :-D

No to teraz po kolei kazda !

Annette jak tam kochana ? bo TY tuz tuz masz termin @ :))

krystian kochana nie mam Ciebie wpisanej jesli chodzi o date kwietniowej @ - mozesz podac :)?

attachment.php

Starających się : 5
Oczekujących na staranka : 18

KWIECIEŃ 2014 :

Annette - termin @ 02.04 ( 5 cykl starań )
Kiraa - termin @ 05.04 ( 6 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 11.04 ( 11 cykl starań )
mamartusia - termin @ 11.04 ( 1 cykl starań )
krystianmartin - termin @ .04 ( 24 miesiąc starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

ilaczek ( kwiecień 2014 )
Elle87 ( kwiecień/maj 2014 )
milla ( maj 2014 )
roszpunka ( maj 2014 )
Justi_ ( maj/czerwiec 2014 )
Vivienka ( maj/czerwiec2014 )
małe liski ( czerwiec 2014 )
czarna_perła ( czerwiec 2014 )
anias2 - ( czerwiec 2014 )
lilly78 ( czerwiec/lipiec 2014 )
maggie2205 ( lato 2014 )
kate.. (lato 2014 )

Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
Katriina ( lato 2014 )
Ana87 ( lato 2014 )
gdusia_ ( lipiec/sierpień 2014 )
Dorcia ( jesień 2014 )

Ostatnia edycja:
Matik, po cichutku gratuluję :happy::happy: Niech twoja fasolka rośnie zdrowo:tak:

Nuśka, może ty wiesz ile tego saw palmetto powinno się łykać? No i licorice root?
I czy lampa solna może być obojętnie jaka, czy jakaś określona??? Pewnie nie, ale może kto inny mi odpowie? ;-)

Roszpunka a Ty jestes kochana na grupie ?? utworzylam grupe w zeszlym tygodniu, zamknieta, gdzie sa scalone wszystkie informacje zebrane na temat staranek przez dziewczyny - zagladnij ! :-)

reklama
maran-atha, jaka śliczna wiewiórka w avatarku. Bardzo ładne akwarium ...i jaki skok na wykresie! :-)

Roszpunka, Saw Palmetto łyka się w dawce 320 mg, jednak czytałam, że może podnieść poziom prolaktyny więc nie wiem czy bym go brała. LicoRice Root M powinien łykać 450 mg 3 razy dziennie, może brać tylko 6 miesięcy a potem potrzebuje 4 tygodni przerwy.

Nuuuuśka, wrzucisz raz jeszcze wartości Na, K i Mg? Z tego co pamiętam to magnez był chyba niski a reszta uśredniona, najważniejszy w planowaniu dziewczynkowym jest jednak wapń. W każdym razie poziom Twoich hormonów jest wybitnie dziewczynkowy ;-) Może ten skok to już progesteronowy wzrost przedowulacyjny, ja myślałam, że scenariusze do Archiwum X się już wyczerpały a Twoje tempki mają kolejne niesamowite pomysły na kolejne odcinki :-D Czekam na wieści odnośnie testu, może uda mi się podejrzeć BB z telefonu bo koło 12-tej wyjeżdżam z dziećmi do teściów i wracam jutro wieczorkiem.

Kiraa, no i podskoczyła :-)

Matik
, jaka piękna kreseczka, beta na pewno przepisowo przyrasta, nie puszczam kciuków!

Pogoda pokazuje u nas pełne słońce a niebo zasnute całkowicie szarymi chmurami. Życzę Wam miłego, słonecznego weekendu!

Do góry