maran-atha, jaka śliczna wiewiórka w avatarku. Bardzo ładne akwarium ...i jaki skok na wykresie! :-)
Roszpunka, Saw Palmetto łyka się w dawce 320 mg, jednak czytałam, że może podnieść poziom prolaktyny więc nie wiem czy bym go brała. LicoRice Root M powinien łykać 450 mg 3 razy dziennie, może brać tylko 6 miesięcy a potem potrzebuje 4 tygodni przerwy.
Nuuuuśka, wrzucisz raz jeszcze wartości Na, K i Mg? Z tego co pamiętam to magnez był chyba niski a reszta uśredniona, najważniejszy w planowaniu dziewczynkowym jest jednak wapń. W każdym razie poziom Twoich hormonów jest wybitnie dziewczynkowy ;-) Może ten skok to już progesteronowy wzrost przedowulacyjny, ja myślałam, że scenariusze do Archiwum X się już wyczerpały a Twoje tempki mają kolejne niesamowite pomysły na kolejne odcinki

Czekam na wieści odnośnie testu, może uda mi się podejrzeć BB z telefonu bo koło 12-tej wyjeżdżam z dziećmi do teściów i wracam jutro wieczorkiem.
Kiraa, no i podskoczyła :-)
Matik, jaka piękna kreseczka, beta na pewno przepisowo przyrasta, nie puszczam kciuków!
Pogoda pokazuje u nas pełne słońce a niebo zasnute całkowicie szarymi chmurami. Życzę Wam miłego, słonecznego weekendu!