Witajcie niedzielnie
Airfix - zdrówka !!!!
aljul - dzięki za odp.To mam nadzieje, że się sprawdzi i maluszek będzie spokojny

choć może się jeszcze rozkręcić. Doświadczenia ze spokojnym maluchem to nie mam, bo starsza nie jest jakoś nadzwyczajnie ruchliwa, ale od czasów niemowlęcych rządzialska i wymagająca bardzo, leżeć w łóżeczku nie, w głębokim wózku ryk, tylko na rękach i rączkami wskazywała gdzie chce chodzić. A młodsza to od maleńkiego prawdziwy pędziwiatr, choć też są plusy tego bo zupełnie sama bez jakiejkolwiek mojej pomocy nauczyła się błyskawicznie chodzić w wieku 9 miesięcy.
maran-atha - ja straszą córę też czułam dopiero w 19tyg, więc bardzo się zdziwiłam kiedy młodsza tak szybko dała znać o sobie, teraz sądziłam, że będzie podobnie, ale maluszek tylko od czasu do czasu delikatnie rozdaje kopniaczki.
Dorcia - super, że tak szybko udało Ci się złapać pracę :-) To pewnie kwestia przestawienia się, ale wiesz nic na siłę skoro i nerki dały znać o sobie, zdrowie najważniejsze !!!
syla1205 - witaj :-) Fajnie, że kolejna chłopczykowa staraczka. I ja mam dwie córy, a niebawem powinnam się przekonać czy u mnie planowanie synka się powiodło.
Miłej niedzieli !!!