reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hejka. Już spałam z Maksiem, ale postanowiłam jeszcze wpaść do Was. Oczy mi się kleją, nie dam rady was doczytać, o grupie już nie wspominam. Dziś w robocie od 8 do 18 :baffled: Są takie dni, że mam po prostu dość tej ciągłej gonitwy. Tak bym chciała być tu z Wami na bieżąco, ale po prostu nie jestem w stanie. Wiem jak jest, ale mam nadzieję, że mi to wybaczycie i będę mogła liczyć na Wasze wsparcie i odpowiedzi na pytania.

Kira
, a to ph mierzysz podczas dni płodnych, czy w całym cyklu? Ja sobie mierzyłam chyba gdzieś w okolicach połowy cyklu ostatnio i wyszło mi 4,5, nie wiem czy to dobrze czy nie.

Piranho, napisałam do Ciebie pw. Odpisz jak dasz radę :happy:

1) Dziewczyny, powiedzcie mi proszę jak to jest z tymi posiłkami, na dziewczynkę trzeba jeść zimne czy ciepłe?? Bo wyczytałam, że ciepłe bo podnoszą ph:confused:

2) I kolejne pytanko, gdzie udało wam się kupić lukrecję? Chodzę po aptekach, byłam w sklepie zielarskim, i nigdzie nie ma... Na allegro też bieda, 2 osoby mają, i to w małych ilościach, a ja potrzebuję duuużo.

3) I trzecie pytanie, myślicie, że mogę zacząć staranka nie mając pełnego 1,5 miesiąca suplementów i diety, ale mając niskie ph? Oczywiście szanse marne, że się uda, ale jak się serduszkuje, to zawsze ryzyko jest że się uda ;-)

reklama
Dzien doberek kwietniowo, kochane

mamakaja
kciuki zacisniete, daj znac

nuska
jak tempka

roszpunka
1. Posilki zalecane sa gorace
2. Lukrecja
, ja bralam z amazona
3. Nikt Ci nie da kochana gwarancji, czy po roku diety zadziewczynkujesz, czy po 1,5 mies..... Ryzyko jest zawsze :-)

ja ph mierzylam do owu,
milego dnia kochane

Ostatnia edycja:
Małe liski ja też mam w domu jedynie storczyki - chociaż przyznam że troche czasu minęło zanim zaczęły rosnąć u mnie i znalazłam im do tego odpowiednie miejsce - stoją na parapecie w pokoju (na oknie przysłoniętymi roletami) w którym do południa jest cień a później zaczyna się słońce.
Podaj mi kochana proszę listę suplementów dla Ciebie i dla Twojego M i wracaj tu do nas szybciutko:-)

cześć dziewczyny

dziś PRIMA APRILIS pamietajcie by nikt wam psikusa nie zrobił ;)
jedyny psikus jakiego wam dziś życzę to 2 kreseczki na teście ;)

Roszpunka
jeśli chodzi o lukrecję to nei wiem jaką dziewczyny brały,ale u mie jest apteka sieciowa DBAM O ZDROWIE
ma swoją stronę internetowa można zamówić i odebrać w placówce mają kilka rodzaji lukrecji tj .
Korzeń lukrecji, zioło pojedyncze, 50 g - Portal Dbam o Zdrowie korzeń lukrecji zioło pojedyńcze
Korzeń lukrecji, zioło pojedyncze, (Kawon),50 g - Portal Dbam o Zdrowie
korzeń lukrecji
Lukrecja, kapsułki, 30 szt - Portal Dbam o Zdrowie lukrecja w kapsułkach

a jaką powinnyśmy kupić ?

Miłego dnia dziewczyny

Hej dziewczyny
Matik i jak u ciebie?
Nuska jak tempka? I powodzenia w pracy.
A ja bym poszła spac...tak mi sie chce ze szok. CHyba poleze jeszcze z 20 min.:rofl2:

Hello!

Coś choroba o nazwie chroniczny brak czasu mnie nie opuszcza ;-), tęsknię za pisaniem z Wami na bieżąco.

Nuuuśka, trzymam kciuki no i czekam na wieści temperaturowo-testowe :-)

Roszpunka, odpisałam dziś, PW zawalone :-)

Matik, jak tam u Ciebie sytuacja, robiłaś rano test?

mamakaja, mega kciuki za dzisiejszą wizytę! &&&&&&&&&&&&&&&&

mamuśkamimi, Ty jutro masz ważny dzień? :-)

Mamakaja, trzymam kciuki!
Matik, jak tam?
Nuska, baaaaaaaaaaaaardzo się cieszę, że zabieg u Olusi jest niepotrzebny! Cudnie. I oby w październiku też nie był. :tak:

reklama
Mamakaja :) powodzenia na wizycie :)

Nuśka super, ze Olcia nie bedzie musiała mieć zabiegu i bedzie mogła korzystać z atrakcji wodnych :)

Ania g też chce mi się spać :) niesttey nie miałam możliwości leżenia tych 20 minut :) siedze w pracy , ziewam popijając jogurt :)

Do góry