Elle87
KochajacaMama87
Piraniu sliczny ten Twoj synus i widze ze mamy taki sam fotelik jesli dobrze widze to recaro ;-)
Male liski tak staranka juz zaczelismy chociaz wczoraj dzien przerwy bo kreska testowa zamiast ciemniec blednie... ale dzis wracamy do dzialan i tak do pozytywnego testu. Wiev ja probuje metody do dwoch lud jednego dnia przed owulka przestac. Myslalam o 0+12 ale u mnie zazwyczaj bol owulacyjny jest ok polnocy a ja na 8 do pracy wiec nawet rano ciezko byloby zadzialac i mogloby byc tez za wczesnie. A Ty kochana na jaka metode stawiasz? Widze ze przygotowania pelna para :-)
Male liski tak staranka juz zaczelismy chociaz wczoraj dzien przerwy bo kreska testowa zamiast ciemniec blednie... ale dzis wracamy do dzialan i tak do pozytywnego testu. Wiev ja probuje metody do dwoch lud jednego dnia przed owulka przestac. Myslalam o 0+12 ale u mnie zazwyczaj bol owulacyjny jest ok polnocy a ja na 8 do pracy wiec nawet rano ciezko byloby zadzialac i mogloby byc tez za wczesnie. A Ty kochana na jaka metode stawiasz? Widze ze przygotowania pelna para :-)
a musze do spowiedzi skiknąc :/

Pokój młodego wczoraj machałam i normalnie czuję się dziś zmęczona! Dzisiaj już z górki mam na szczęscie, ale i tak cały dzień ze szmatą będę latać...
i mama jak zawsze zamiast sobie kupila corci cala szafe :-)
przy Twoich starankach o chlopca super! Paski na pewno dobrze pokazuja... ja mam caly czas 4,5 ;-)
Myślę też, że zmiany w hormonach na pewno już jakieś zaszły.