Matik2012
Fanka BB :)
Piraniu dzięki kurka to dziwne No nic pozostaje czekać
Robiłam estrogen fl flh progesteron HCG , nie mogę się doczekać wyników
Robiłam estrogen fl flh progesteron HCG , nie mogę się doczekać wyników
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ale wierze ze bedzie dobrze, zabki teraz ladne, choc fakt, trzeba pilnowac, bo to jak normalna plomba moze sie wykruszyc.
Pamietam jak podczas sterylki ( a mielismy robiona przez zaprzyjazniona Fundacje, w ich gabinecie wet.), babka wet. ktora przeprowadzala zabieg mowi do mnie po, ze w brzuchu Bungee znalezli pelno bialej kleistej mazi, ze ona czegos takiego jeszcze nigdy nie widziala, ze ona obstawial prawdopododbnie FIP-a, ale ze mozemy zrobic badania za 200zł ( probki jada do labu do Niemiec ) i dowiemy sie dokladniej co to jest. W calym tym stresie nie musze chyba mowic, ze zgodzilismy sie, ale potem bardzo tego zalowalam. Okazalo sie, ze ona majac fragment tej mazi, samej mazi do badania nie poslala tylko probke krwi czego nie powiedziala, wynik wyszedl oczywiscie negatywny, potem powtarzalismy w Naszym gabinecie badania, wyszlo to samo, ale jednak nie wiemy nadal co to za biala maz w brzuchu byla, a moze i nadal tam jest. Wetka dostala ode mnie taka zje** przez telefon ze chyba sama doszla do wniosku, ze postapila nie tak, bo zamiast powiedziec ze to nie ta probka ktora mi pokazywala idzie do badania, tylko krew, to nie powiedziala nic, kasa poszla, a okazalo sie i tak, ze najbardziej trafne byloby oczywiscie badanie mazi pobranej z jamy brzusznej. Szkoda gadac
Od tego felernego czasu minely juz prawie 2lata, Bungee nadal zyje, a wetka wtedy powiedziala Nam, ze wedlug niej to tak ostry stan FIP-a, ze daje jej najwyzej miesiac zycia..nie ma to jak podciecie skrzydel w zupelnie niestosownym momencie 
matko, nie mialam tak nigdy, u mnie najnizsza tempka wahala sie w granicy 35.98-99, nizej nie mialam nigdy.
też się zastanawiam nad tym jak to ma fizycznie wyglądać muszę porozmawiać z moim ginkiem o tym , bo w sumie przyjmuje 2 razy w tyg prywatnie, a reszte dni jest w szpitalu czyli musiałabym do niego jezdzić do szpitala na monitoring ... ciekawe czy by na to poszedł i co musiałabym mu nawymyślać by się zgodził