maran-atha
Fanka BB :)
witajcie 
vivienka no to niezle narozrabiala z tym DHEA ja biore cały czas 25mg własnie z tego wzgledu by nie przedobrzyc, jak zbadam w PL hormony to bede wiedziała wowczas czy trzeba podniesc dawke czy zostac przy malaj ale ja jestem duzo starsza od Ciebie bo ja skonczyłam 33 lata w marcu a miesiaczkuje od 11 roku zycia...
zakrecona gbur ten lekarz I nic wiecej wiem, ze TY do szczecina jezdzisz I tam jest super lekarz u którego robiłam zawsze połówkowe z dziewczynkami nazywa sie Ustyjanowski Przemysław I ma gabinet na bogurodzicy w Darmed. wpisz sobie w google to tam Ci wszystko pokaze
polecam go bo jest miły I fachowiec dobry, pracuje tez na pomorzanach w szczecinie
tyle teraz bo lece Ale do szkoly wiesc bo sie spoznimy...
vivienka no to niezle narozrabiala z tym DHEA ja biore cały czas 25mg własnie z tego wzgledu by nie przedobrzyc, jak zbadam w PL hormony to bede wiedziała wowczas czy trzeba podniesc dawke czy zostac przy malaj ale ja jestem duzo starsza od Ciebie bo ja skonczyłam 33 lata w marcu a miesiaczkuje od 11 roku zycia...
zakrecona gbur ten lekarz I nic wiecej wiem, ze TY do szczecina jezdzisz I tam jest super lekarz u którego robiłam zawsze połówkowe z dziewczynkami nazywa sie Ustyjanowski Przemysław I ma gabinet na bogurodzicy w Darmed. wpisz sobie w google to tam Ci wszystko pokaze
tyle teraz bo lece Ale do szkoly wiesc bo sie spoznimy...
Wiesz co, szukałabym innego -ale to moje zdanie. Ja jak trafilam do lekarza w ciazy to dosc ze nie przyjemny, to jeszcze czemu tak pozno na pierwsza wizyte przyszlam, a potem potrafil nie wydawac po 50zł, po 20zł z zaznaczeniem w karcie ze odda na nastepnej wizycie- ten to agent dopiero
wyglada jak angina wirusowa, z tym ze pediatra mowi ze taka dziwna troche bo nawet podniebienie ma w takich kropkach czerwonych, a szkarlatyny nie ma. I wszystkie dzieci takie, ponoc trwa to 3 dni- ale dostalismy na 10dni lek przeciwwirusowy i poparla mnie ze dobrze ze dawalam dziecku przez 2 dni srebro koloidalne do picia , bo przynajmniej bable mu zeszly i goraczka znikla
strasznie dziwne objawy, no ale skoro wiekoszosc dzieciakow je ma to mozna powiedziec ze jakas tam ulga jest choc niewielka.
I do tego jasnowidz, skoro stwierdzil w 2 cyklu staran ze u Ciebie to juz bezplodnosc trza leczyc
Ja wiem, ze dzidzia nie zawsze chce pokazac co nie co, ale mnie sie wydaje, ze powinien tak dlugo probowac az sie uda, moze delikatnie ja pogilac trzeba 

trzymam kciuki &&&& żeby malutka w końcu się ujawniła