Ana87
Fanka BB :)
właśnie wróciłam od dentystki
zdecydowałam się ze powiem o wczesnej ciąży. ona na to że nie szkodzi, że w ciąży to tylko zębów nie można wyrywać.....
wsadziła mi jakiś antybiotyk i mam przyjść w piątek...- mega bolało przez chwile
ale oczywiście była też pomocnica która zna moją rodzine i też słyszała o ciąży- no i powiedziała- o to synuś będzie miał rodzeństwo.
tak bardzo nie chciałam na razie nic mówić dopóki nie zobaczę na usg że wszystko jest ok. no cóż ,nic nie poradzę;(
Elle87- chcesz zad\ziałać w dniu pozytywnego testu- dla mnie byłoby to zbyt późno bo owulka dość szybko następowała po pozytywnym teście owu,
Zakrecona- ale gbur, ale większość jest takich lekarzy, ciężo spotkać kogoś miłego i kompetentnego
ja także uzależniłam się od tego forum

zdecydowałam się ze powiem o wczesnej ciąży. ona na to że nie szkodzi, że w ciąży to tylko zębów nie można wyrywać.....
wsadziła mi jakiś antybiotyk i mam przyjść w piątek...- mega bolało przez chwile
ale oczywiście była też pomocnica która zna moją rodzine i też słyszała o ciąży- no i powiedziała- o to synuś będzie miał rodzeństwo.
tak bardzo nie chciałam na razie nic mówić dopóki nie zobaczę na usg że wszystko jest ok. no cóż ,nic nie poradzę;(
Elle87- chcesz zad\ziałać w dniu pozytywnego testu- dla mnie byłoby to zbyt późno bo owulka dość szybko następowała po pozytywnym teście owu,
Zakrecona- ale gbur, ale większość jest takich lekarzy, ciężo spotkać kogoś miłego i kompetentnego
ja także uzależniłam się od tego forum

u mnie też mąż się nie dopytuje na co kasę wydaję, więc spoko ;-) pozdrawiam również znad kubka mięty 
masakra! Mam jeszcze pytanie nieco z innej bajki - chodzi mi o tą metodę O+12h. Pierwszy pozytywny test owulacyjny wyszedł mi przedwczoraj ok. 13.00, wczoraj o 17.00 była mega mocna krecha, dziś o 12.00 nie było już żadnej kreski. Lewy jajnik zaczął mnie boleć dziś około 13.00. Szyjka jest bardzo wysoko, śluzu zasadniczo nie ma za wiele (jest mokro i tyle) - wczoraj wieczorem zaaplikowałam replens (tyle co na opuszek palca się zmieściło) i dziś ph mam 4,2. Gdybym miała próbować wspomnianej metody, to kiedy powinnam serduchować? I kiedy faktycznie powinnam zaaplikować ten replens? Oczywiście nie w tym cyklu - ale chciałam wiedzieć na przyszłość.