Matik2012
Fanka BB :)
Iwet84 tu jest najcieplej tzn playa del ingles , puerto rico , mogan
Inne wyspy maja dużo pochmurnych dni a tu nie
Mieszkam 2 lata
Inne wyspy maja dużo pochmurnych dni a tu nie
Mieszkam 2 lata
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Sama jestem ciekawa, co nas czeka. Na razie szukam szkół dla bandolców i wymiękam, bo już sama nie wiem, co wybrać...
a nie 5 albo 1 
matko kobieto Ty to sie tych ciuszkow naogladasz przez cale zycie wiecej niz nie jedna kobieta pracujaca w sklepie z odzieza
Lioton1000 bardzo mi pomagal, ale ostatnio widzialam masc na opuchniete nogi z mentolem i wyciagiem z kasztanowca - podobno rewelacja
Ta maseczke stosowaly juz kolezanki, i skora zlazi ze hej, potem rzeczywiscie stopy sa jak pupcia niemowlecia
i sam zabieg powtarza sie co 30dni.
Daj znac koniecznie co i jak :**
tak wiec jeśli można proszę mnie dopisać do starających sie w sierpniu, ale mam jeszcze jedno pytanie polecono zrobić mi fsh, lh, testosteron w 3 dniu cyklu ale to bedzie niedziela wiec nie mam możliwości wykonania takich badań, czy w innym dniu ten wynik będzie nieprawdziwy? i jeszcze jedno podrzuci ktoś mi badz moze wklei co moża jeść a czego konkretnie na dziewczynka unikać? (zapodziałam) z gory dziekuje ;-)oczywiście, że zostaje, nie odchodzę z wątku, jednak starania odkładamy póki moja rana się nie zgoi i chirurg nie da przyzwolenia;-)anna przykro mi,zostań z nami,

chciałam przewietrzyć w domu i zrobił się przeciąg i kwiatek z korytarza wyleciał przez okno z 4 pietra
Naszczęście spadł na daszek od klatki Moj K wczoraj go uratował Ale wszyscy mieli niezły ubaw włącznie z Lenką która śmieje sie jak słyszy że ktoś sie śmieje :-) Ja byłam na początku zła a później też się śmiałam