reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kevinka fałd karkowy nie powinien przekraczać wartości 2,5, czyli u Ciebie pewnie 3,3, to jest niedużo ponad normę. Drugą ważna rzeczą jest widoczność kości nosowej (to wszystko powinno być na opisie usg). Te badania to pewnie test pappa, z niego wyjdzie jakie jest prawdopodobieństwo wad i jeżeli wyjdzie spore to czeka pewnie Was amniopunkcja ( na którą oczywiście nie musisz się godzić). Znam dziewczynę której z usg prenatalnego prawdopodobieństwo wad wyszło wysokie, z testów pappa również a amniopunkcja wykazała że dziecko jest zdrowiutkie. Wierzę że u Was wszystko będzie ok. Trzymam kciuki za badania i za dziewuszkę :)

reklama
Iweet84 dziekuje kochana ja sie tak tym nigdy nie interesowalam dlatego chyba zawsze spokojniejsza bylam ;)
Ona wsumie nic wielkiego z tego nie robiła bo gdy robila usg to mowila ze wszystko jest w porzadku jedynie to ze ma ta faldke wlasnie troche wieksza i zeby to sprawdzic dokladnie na lepszym sprzecie.
Wydaje mi sie ze gdyby tej kości nosowej niebylo tez by powiedziala.
Jutro zobaczymy co mi tam powiedzą.
A wszystko ona zanotowala i wydrukowala z wymiarami to zostawila w kartotece.
Mi dała zdjecia bez pomiarów.
Teraz jak czytalam troche to tez dzis moj 13 pelny tydz.i mam skonczone 33 lata wiec az tak zle to niewyglada z opisow/wypowiedzi innych.

Zazdroszczę stóp niemowlaka ja tez ogólnie mam bardzo suche stopy ze skłonnością do pękania.
Ja też niestety mam suchą skórę nie tylko stóp, ale całą:dry:
do stóp mam coś tam z avonu. A ostatnio dostałam do testowania nowy Dove - purely pumpering z magnolią, i mimo iż pisze na nim all skin, jak dla mnie na razie rewelka:tak:
co do wagi, tiaaaaaaa ! rowne 7kg poszlo w niepamiec :)))
Siusiakowa paleczke z mila checia przejme, potem zmienie na rozowa i przesle dalej :-D
gratulacje spadku wagi:tak:u mnie też dziś rano waga pokazała równę minus 7 kg:-)
proszę o dopisanie mnie na listę "W oczekiwaniu na staranka";-)
i jestem w kolejce po różową pałeczkę:-D
Kevinka z maleństwem na pewno wszystko w porządku, a te pomiary to jak pisały dziewczyny niewielkie odchylenie, więc nie ma co się martwić na zapas. U nas jak wszystko pójdzie z planem to urodzę krótko przed 34 urodzinami.

Kevinka na pewno wszystko jest ok, a nie przechodziłaś przypadkiem jakiegoś przeziębienia czy cokolwiek bo czasami to też ma wpływ ?

Dzien dobry ;)
Dziekuje za mile słowa otuchy :)
Bedzie wszystko dobrze :)

Nie nieprzechodzilam żadnych przeziebien lub chorób.

Czekam na tesciowa bo przychodzi mi do chłopaków i na 10 mam termin
Oczywiscie potem sie odezwe :)

Zaciskajcie prosze kciuki :)

Kevinka kciuki zaciśnięte!

to mój drugi cykl staraniowy i drugi raz krwawię/plamię w środku cyklu. Gdybym wiedziała że takie cyrki będą nie czekałabym tyle czasu z dietą, tylko wcześniej postaralibyśmy się. Dzidziusia raczej nie będzie na razie, tak mi się wydaje, być może nie pęka nawet pęcherzyk i stąd te problemy....udało mi się umówić dziś wieczorem i jutro na monitoring.

Dzień dobry dziewczyny

Co tam słychać, która zaciążyła :)

Kevinka bedzie dobrze &&

Mi już maź mówi ze bym sie szykowała na siłownie eh tak mi sie nie chce :(

Wieczorem o 0.00 ;) oglądaliśmy na TVP rozrywka kabarety ale super :)

A to zdjęcia z wieczornego spaceru po Puerto Rico

ImageUploadedByForum BabyBoom1405667789.803467.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1405667824.956928.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1405667850.264371.jpg

Miałam fuksa bo przedwczoraj kupiłam kilka kosmetyków i rano chce sobie nałożyć na twarz i dopiero wtedy zauważyłam, że to nie ten mi pani dała , byłam wściekła bo już go otworzyłam
Ale na szczęście właściciel sklepu nie sprawdzał tubki, że już otwarta i kazał mi sobie wybrać to co chce uf

Ale ja nie lubię kłamać coś strasznego :(

Miłego dnia i pozytywnych testów życzę

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1405667789.803467.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1405667789.803467.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 51
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1405667824.956928.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1405667824.956928.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 46
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1405667850.264371.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1405667850.264371.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
Kevinka kciuki zaciśnięte:tak:
Małe liski powodzenia na monitoringu:tak:
Matik 2012 przepiękny widok:tak:

a ja zaszalałam i kupiłam testy owu i ciążowe, a co tam, jak kusić los to na całego:-D

reklama
Do góry