reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
male liski, iweet ja juz tez nie moge doczekać się jak Vivien zacznie mówić. Rozplakalam się jak powiedziała po raz pierwszy mama :D

male liski ale jeżeli chodzi o to plamienie to i tak wiecej jak zapodawac luteine nie moge nic więcej zrobic tylko czekać. ...

maran macie na mysli ta katastrofę lotnicza??

Ostatnia edycja:
Kate fajny wózek. Od stycznia wprowadziłam nabiał do diety i prawie zrezygnowałam wtedy z chłopczykowych produktów: ziemniaki, owoce, pomidory...Od marca trzymałam się diety z in-gender, dziewczynkowej, od kwietnia łykamy suplementy, od końca maja pilnowałam żeby nie zjadać dodatkowego tłuszczu, żeby wszystko były raczej niskokaloryczne. Kate kiedy zaczynacie dokładnie starania :)?

Witaj jestem :)

Oczywiscie wasze kciuki i mojr podejscie zrobiło swoje ;p
Jest wszystko bardzo ok :)
Wczoraj dzidzia lezala albo owinela sie troche pepowina i akurat ucislo wlasnie w tym miejsci faldki i tym sie uwypuklilo.
Dzis bardzo dokladne usg i rewelacja faldka 2.4 w najgrubszym miejscu gornym a w dolnym 1.7
Kośc nosowa piekna,wszedzie po 5 palców norzady rytm serca super.
Ryzyko 1:3296 :)

Ciesze sie bardzo, co do płci mial podejrzenia ale niestety niemogl nam powiedziec :/
Takie prawo i juz.
Takze nierobie zadnych dodatkowych badan ;)

Dostalam usbstick z fotkami potem przesle bo musze z komputera a pisze tylko z tel.
Komputer juz odpalam bo chce sie z wami pochwalic moja dzidzia :)

Dzieki za kciuki :* :* :*

&&&&&&&&&&&&&&

Kate jakby korciło cię, żeby spróbować już teraz - to zawsze możesz solidnie zakwasić się. Z takiego mocnego zakwaszenia, jeśli wyszłaby ciąża, to moim zdaniem byłaby na pewno córcia.

Kevinka super, że wszystko w porządku - czekamy na foty dzidziusia :)

reklama
Do góry