reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ana ja tam buleczke widze u ciebie

Tu moj syn w 15 tyd

Załączniki

• 1405697689497.jpg
    1405697689497.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Kevinka o ile nub to to, co zaznaczyłam w kółkach,

nub1k.jpgnub2k.jpg

to powiedzialabym, ze chlopiec (po ksztalcie i tym jak sterczy na drugim zdjeciu), ale ja nie jestem jakaś szczególnie biegla w temacie, więc weź na to poprawkę...

Załączniki

• nub1k.jpg
    nub1k.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 106
  • nub2k.jpg
    nub2k.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 84
Kevinka- dziękuje za miłe słowa i zdjęcia. powiem szczerze że nadal mam silne przeczucie że to dziewczynka aż sama siebie ganie że przecież lekarz mówi co innego. powiem szczerze że jest mi smutno trochę i jestem zawiedziona dlaczego się nie udało... no ale widocznie tak musiało być

Ja wlasnie z tego pierwszego myslalabym dziewczynka bo nieodstaje do góry.
Przy tym drugim wyglada mi to na pepowine ?paluszki?
Ale moge sie mylic bo znawca tez żaden ze mnie :/

Kevinka super że wszystko ok, znajoma miała podobnie też się lekarzowi pępowina przybrała. Na tych zdjęciach się nie znam więc się nie wypowiem ...

Staramy się o chlopczyka i następny @ bedzie na początku sierpnia tak myślę bo dostałam dopiero jeden po porodzie
Mi na usg pani mowila ze jest jakies nachylenie ok 11-14 tyg i oni mierza to nachylenie jakby lechtaczki i po tym wiedzą czy chlopak czy dziewczynka ale dokładnie nie wiem

Dziewczyny a powiedzcie mi czy zeby na in-gender trzyba byc zalogowanym zeby widziec odpowiedzi czy dziewczyny nic mi tam nie napisaly?
Bo ciagle tam lukam a tam nic :/

Hej babeczki!

Obejrzałam zdjęcia, mam już swoje typy, postaram się cofnąć choć kilka postów do tyłu i Wam odpisać, ale dopiero jak dzieciom kolację zrobię, tęsknię za Wami strasznie, no do do napisania za chwilkę :-)

reklama
Wywolalam cie kochana :)

Tak ogladam moje fotki i tak mysle ze tu tez nuba widac ???

Załączniki

• 1405706182786.jpg
    1405706182786.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 55
Do góry