reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
A tym czasem u nas moje chlopaki :))
Nocka jak to mlodszy mowi ,,u miotu ,,zamiast w namiocie :))
I szczasksny pysk małego, tak się wczoraj załatwił :/

Załączniki

• 1405859967102.jpg
    1405859967102.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 64
  • 1405859987055.jpg
    1405859987055.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 56
  • 1405860002220.jpg
    1405860002220.jpg
    40 KB · Wyświetleń: 52
Wsumie tak maja frajdę :)

Chcielismy pojechać gdzieś np nad morze (mamy 60km),ale juz to przerabialismy w niedziele taki upal wszyscy tam jadą potem korki na autostradzie,ludzi pełno na plazy.to wsumie żadna przyjemność :)
A tak kazdy ma przyjemność ;)
Ja leżę na lezaczku dzieci mnue chlapia :))

dzien dobry wszystkim :)

dawno nie czytalam brak czasu;/
kevinka gratuluje zycze coreczki :) ale pewnie bedzie :)

verita widze ze starasz sie o kolenje dziecko zycze powodzenia zeby byl synek :) i podziwiam ja jestem troche zmeczona przy trojce tym bardziej jeszcze przy rehabilitacji natana mam duzo pracy .. ale wazne zeby wszystko bylo ok :)
ja bym chciala jeszcze coreczke do kompletu ;p

wrozka mi powiedziala ze szybko zajde w ciaze i bede miala corke ;p mowi ze chyba zajde na jesien :-D szczerze nie planuje narazie bedzie to bedzie :)

ktos jeszcze jest w ciazy widzialam ze dorcia i wiecej nie wiem ;p

Verita pewnie ze mozesz kazda rada jest dla mnie cenna.Ja tez biore luteine/utrogest na wlasna reke… zalatwilam sobie zawszlym razem jak bylam w pl luteine a utrogest mam jeszcze z poprzedniej ciazy… bede na pewno brala dwie tabletki dziennie .
Kawa ma niby wplyw pozytwny sla tego ze wlasnie wyplukuje magnez ale jednoczesnie sprzyja dziewczynce bo zakwasza…. Czytam gdzies kiedys w necie ze kobiety pijace duza ilosc kawy czesciej rodza chlopczykow ale jak juz zostalo wspomniane Marchew nie pila kawy a i tak ma slicznego chlopczyka.

Matik ten Utrogest zostal mi jeszcze z poprzedniej ciazy dlatego pomyslalm ze wykoncze go.Piranha mowila ze luteina i utrogest dzialaja tak samo,jezeli dobrze pamietam.
Z tego co pamietam ma 100mg w jednej kuleczce.

Piranho czyli np jednego dnia biore dwie tabletki doustne(jedna rano druga wieczorem) a nastepnego dowcipnie tak? Powiedz mi kochana czy takie plamienia zawsze oznaczaja niski poziom progesteronu?

Kevinka ostanio tylko to przepisal mi moj ginek i to tylko ze wzgedu na nieudana pierwsza ciaze… nie mialam wtedy zadnych plamien ani nic po prostu przepisal mi je zebym byla spokojniejsza ;)
Straszne co przytrafilo sie twojej kolezance,lzy same cisna sie do oczu…. Jaki ten swiat jest niesprawiedliwy!!!!
Ale masz raj dla chlopkaow!!!Nic tylko caly dzien spedzac na dworzw :)

Maran to jak patrzalas na czynniki jakie trzeba spelnic na chlopczyka to spokojnie spelniacie 6 prawda? Kochana bierzcie sie do dziela bo innego rozwiazania nie ma jak siusiaczek ;)

Marchew ty tez niedlugo bedziesz sie chwalia waga z przed ciazy,wkoncu niedawno co uroszilas :*
Moge zapytac w ktorej ciazy wiecej przytaylas z Hania czy z Gabrielkiem?

Ilaczku co u ciebie??????????

Ostatnia edycja:
reklama
vivienka - wstyd się przyznać ile przytyłam... więc napiszę tylko tyle - dokładnie tyle samo ;p
przy córce piłam dużo kawy... przed Gabrielem nie piłam wcale :)

Do góry