reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewczyny;-)
Wpadam na chwilkę żeby po cichutku pogratulować male liski, to do Ciebie:tak:
Trzymam cały czas kciuki za jutrzejszy test:)
Iweet powodzenia w następnym cyklu :tak:
Matik ale masz zdolnego męża, mój tylko serce ketchupem potrafi zrobić, na kanapce :rofl2:
Daria bardzo ładny wózek. Ja jeszcze nie kupiłam, bo nie mogę się zdecydować, a czasu coraz mniej. 15 września mam cesarkę.

Kiraa hej kochana:)

Miłej niedzieli:)

Ostatnia edycja:
reklama
My mamy teraz popsuty ;p
Senseo na pady ale model co robi late i creme oczywiscie zwykla i expresso.
Mnie to wystarczylo.
Teraz maz chce juz inna konkretniejsza ;)

Mamakaja to juz tuz tuz :)
Ja mam wozek juz prawie kupiony maxi cosi mura 4 mialam wczesniej i bylam zadowolona :)

Hej dziewczyny
Bez kawy sie witam :(
Wysiadł bam expres i teraz mąż robi takie włoskie espresso z takiego czajnika
On bo mi to jakiś nie wychodzi ;)
No a teraz jeszcze śpi wiec ja musze sobie poczekać eh...:(

Daria bardo ładny wózek , koła delikatne, piękne rączki i kolor oraz proporcje gondoli do reszty
super!!
A powiedz mi, sa też takie ale z tradycyjnym stelażem?
Tzn na 4 kółkach gdzie opiera sie stelaż ?

Małe liski miałam nadzieje ze dziś bedzie test :(

Nulka ja tez Ciebie pamiętam :)

Sama pamietam jak 3 miesiące trwały przygotowania dieta, lekarstwa i pierwsza próba szok myślałam ze zawału dostanę nagła wszystko zapomniałam :) ale Wy tu ciagle na szczęście jesteście :)
Dzieki

Pozdrawiam i narka miłego dnia ;)
nie bardzo rozumiem ;p on ma cztery kolka :) poprzdni mialam evo byl bardzo podby stelaz ale wiekszy po zlozeniu :)

Kate podobnie i u mnie było, ja byłam mega pozytywnie nastawiona kiedy zaczynałam dietę, suplementy, przyszedł czerwiec zaczął się nasz pierwszy cykl starań i ups już mały stres się u mnie włączył. Z chłopcami był pełny luz - dlatego też pewnie udawało się za pierwszym razem. Będzie dobrze u ciebie, spróbuj może skupić się na czymś, ja w tym miesiącu zaczęłam biegać i trochę mi to pomagało odciągnąć myśli od starań, odstresowywałam się, zresztą humor jest zawsze lepszy po bieganiu - dobrze działają wtedy endorfiny :) Kciuki zaciśnięte za wasze starania!...cały czas nie dowierzam, wczoraj delikatnie poplamiłam, jeśli temp. nie spadnie jutro, zatestuję z rana, test tej samej firmy czeka już przygotowany w szufladzie :)... Jeśli beta rośnie to chyba jutro powinien pojawić się bardziej wyraźny cień na 25tce prawda?

Daria super wózek, piękny, mogłabym mieć dokładnie taki sam. A jakie opinie ma mutsy?

mutsy ma podzielone opnie ja mam o tej firmie dobra opinie to moj drugi mutsy nie zawiódł mnie :) dzis jechalami nim na spacer boze marzenie jak bym nic nie pchala a colin duzy chlopak w nim ma pelno miejsca :) pozycja lezaca ma 90 cm :)

dziewczyny dzięki za odpowiedzi na temat jonasa. czyli postanowiłam że nie rezygnujemy z cyklu wrześniowego. mam nadzieje że jednak owu nie pokryje się z jonasem. teraz obmyślam strategie i na pewno teraz będzie jeden strzał po 2 tygodniach bez serduszkowania i się zastanawiam czy dzień przed owu czy O+12 (tylko ja nie zawsze mam ból owu :-(, ale w sumie owu teraz będzie ze zdrowego jajnika także może da mi jakiś znak :tak:). Pozdrawiam. U nas również okropna pogoda a mieliśmy wyskoczyć gdzieś w plener :no:

Witajcie :-) Nie mam kompletnie czasu zajrzeć ale na prośbę ciężarnej wpadam :-)
U nas ok. Powoli się ogarniam w nowej rzeczywistości. Kaci dość ciężko zniósł pojawienie się brata ( Piranha- jak było u Ciebie,bo to taka sama różnica?). Antek jest bardzo grzeczny póki co i chcę wierzyć że tak zostanie. Dużo cycuje - jedno karmienie to średnio 20-30min. Kac skończył przedwczoraj 2 latka. Kochany jest i dzielny ale tą nowa sytuacja burzy częściowo świat takiego malucha. Pozdrawiam Was mocno.
A to moi chłopcy:

Załączniki

• 1408895566574.jpg
    1408895566574.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 67
  • 1408895582961.jpg
    1408895582961.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 79
  • 1408895658932.jpg
    1408895658932.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 70
Gorgusia Ależ cudne chlopaczki ;) Ja też się boję co będzie z różnicą wieku, u nas już młody ma prawie 6 lat . Choć moje dziecko ostatnio stwierdziło - że szkoda że nie mam córeczki bo wtedy moglibysmy chodzić na caly dzien na spacery bo Ona by robiła w domu, a tak ja się musze tyle męczyć i męczyć i w ogole to mam sie pospieszyć zeby była ta córeczka bo on chce być dłuzej na spacerach,a Ona niech siedzi w domu i sprzata, gotuje :-D
Kacperek pewnie potrzebuje troszkę czasu żeby sie oswoić z sytuacją, ale pewnie będzie z dnia na dzień co raz lepiej :) Fajna różnica wieku, złapią szybko kontakt :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie i ja:)

Gorgusia dziekuje kochana :* sliczne masz skarby:) a Kacperek na pewno za jakis czas przyzwyczai sie do braciszka i bedzie super :)

Kate, Matik,Kira ale mi narobilyscie ochoty na dobra kawke :)

Kira ja do domu i do pracy kupilam taki spieniacz do mleka http://archiwum.allegro.pl/oferta/spieniacz-do-mleka-mini-mikser-clatronic-3089-i4131888730.html i super kawa wychodzi Pozńiej musialam w pracy wszystkim robic :)

Mamakaja o matko to Ty juz tuz tuz a ja jestem nastepna w kolejce :szok: jak remont?:)

Nulka ja tez kojarze Cie ze wczesniejszych postow :) super ze Twoje marZenie sie spelnilo :)

Male liski kciuki za jutrzejszy test :)

my dzisaj na grila nad jezioro wyskoczylismy :) nawet troche jagod uzbieralismy wiec jutro nalesniki z jagodami :)

milej nocki kobietki

Do góry