Kate, ojjjjjj gdybyś Ty wiedziała, jak zrzędzę czasami mojemu męzowi. Pewnie dlatego wyjechał na tak długo.

Co do dzieci - smutne to. Mój mąż wszem i wobec głosi, że on jeszcze nie powiedział ostatniego słowa. Zresztą, on to sie mało ludźmi przejmuje, więc generalnie ma to w nosie. Ja nie potrafię.
Kirus, jak tam u Ciebie?
Matik, tzw usg 12 tygodnia robi się w przedziale 11-14 tydzien (do 13t+6d) i ta końcowa data jest ważna. Piranha mówiła, że lepiej nuby podglądać później niż wcześniej. Ty masz jakiś termin testu PAPPA? Na Twoim miejscu umawiałabym się na usg w terminie 12+ czyli za ok. 2 tygodnie.

Nie wcześniej. Poza tym jest to optymalny termin do najważniejszej sprawy - przeziernosci karkowej.
Małe liski, ja Ciebie bardzo przepraszam, ale co Ty robisz ze swoim suwaczkiem, że tak zasuwa?

Toć Ty mnie niedługo wyprzedzisz.
Vivienka, jak brzuszek? Plamienia ustały całkowicie? Brzuszek rośnie? Ja już powoli przestaję się mieścić w swoje spodenki... Buuu. Dobrze, że tu ciuszki są śmiesznie tanie - za sukienkę płacę 20 zeta. :-)
Lilly, a jak Twoje plamienia? Wszystko dobrze? Pewnie już nie możesz doczekać się wizyty u lekarza.
Uprzejmie donoszę, że mój dzidź (tudzież dzidzia) pięknie sobie już plumka. :-)