reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
cześć dziewczyny

misia, asioch
- witajcie! kciuki ściskam za spełnienie różowego marzenia :)
maggie trzymam kciuki za kolejne usg :)
kate, maran, iweet wasze usg prenatalne tak blisko - kciuki mocno zaciśnięte, razem z wami nie mogę się doczekać tych wizyt!
piranhiu co u was dobrego?
aljul jak zakwaszanie po :)? sprawdza się abiofem

pozdrowienia dla was wszystkich

małe liski gdzie Ty się podziewasz kochana? Nie sprawdzałam już później - dokupiłam nareszcie Replens i będę za kilka dni testowała:tak:
Jak Twoi chłopcy? U nas przeziębienie u starszego już minęło ale młodszy masakra:-( a ja mam katar zatokowy - wszystko wlazło mi do środka i głowa mi pęka - ratuję się póki co SINUS RINSE - mam nadzieję że będzie dobrze

Katriina mój M mówi że już nie trzeba po tych tynkach nakładać gładzi - co do tego piasku kwarcowego to ponoć nie każdy na nim robi - nasi majstrzy mają sprawdzona technikę i "przepis" na te tynki którego nikomu nie chcą zdradzić:-) ale nasza miejscowość jest trochę mała więc pewnie w większym mieście takie tynki to normalka. Cena tego piasku to około 230zł za 750kg i wystarcza tego na około 650-700m kw

Witam :-)
Ja dziś zrobiłam właśnie badania; prolaktyne i minerały i czekam do poniedziałku na wyniki.bardzo sie boje ze nie beda za dobre :(
Klementynka witaj :-)

aljul Wychodzi na to że wit D3 nie będzie sprzyjała dziewczynce, ja jednak dalej się biję z myślami...ale chyba nie wezmę bo jakby tak kwiecien/maj mi dotarła to juz za pozno bedzie na obnizanie testosteronu.
Tym piaskiem kwarcowym tez mnie zainteresowałaś :) Nie słyszałam u nas o tym. I ta cena niesamowita jak na taki meraż... wow.... mi gdzies wyliczyli 8ton piasku żółtego po 40zł tona, ale szczerze nie wiem jaki mam metraż- ale raczej 700m tam nie ma ( zmierze i obym sie nie zdziwiła hahaha )

Katriina Rozmawiałam z mężem i mówi że raczej nie opłacałoby Ci się nająć ekipy do tynków z noclegiem, bo wtedy i wyżywienie na Ciebie spada, gdyż jesli nie będzie wyżywienia to i stawka pójdzie do góry z racji tego że sobie do domu nie pojadą nie ugotują :) A z reguły jest to 4-8 facetów :) Na razie nie mam firmy którą mogłabym poleceć- ja musze widzieć robotę zrobioną żeby komuś polecać, jednego już widziałam jak garaz wytynkował ( na spróbowanie sąsiad ich wziął żeby sprawdzić jak tynkują ) - wiem ze bierze bardzo mało ta ekipa,ale ile? nie wiem, nie dogadałam się i tez jest chyba 4-6 facetów :)

ja dziś znów cierpie-wczoraj młody miał występy na sali gimnastycznej i tak jak zakładałam- dziś mam zapalenie zatok, krew sie leje..po ibupromie zatoki dość ze nie przeszlo to jeszcze mdłości i biegunka...szok

Airfix moja laryngolog przestrzega mnie przed Ibuprom zatoki bo to podobno wcale nie pomaga wydzielinie a wręcz ją zatrzymuje (co skutkuje ogromnym bólem głowy u mnie) - ja polecam SINUS RINSE do płukania nosa i Sinupret (ja biorę 3x po 2 tabl) - w tej chwili przez to samo przechodzę i po płukaniu czuje ogromna ulgę. Kilka lat temu miałam zapalenie zatoki szczękowej - przeszłam serię zabiegów + steryd do nosa i jest w miarę choć katar od tamtej pory nie jest i nie będzie już nigdy zapewne zwykłym katarem.

reklama
Do góry