aljul Wychodzi na to że wit D3 nie będzie sprzyjała dziewczynce, ja jednak dalej się biję z myślami...ale chyba nie wezmę bo jakby tak kwiecien/maj mi dotarła to juz za pozno bedzie na obnizanie testosteronu.
Tym piaskiem kwarcowym tez mnie zainteresowałaś

Nie słyszałam u nas o tym. I ta cena niesamowita jak na taki meraż... wow.... mi gdzies wyliczyli 8ton piasku żółtego po 40zł tona, ale szczerze nie wiem jaki mam metraż- ale raczej 700m tam nie ma ( zmierze i obym sie nie zdziwiła hahaha )
Katriina Rozmawiałam z mężem i mówi że raczej nie opłacałoby Ci się nająć ekipy do tynków z noclegiem, bo wtedy i wyżywienie na Ciebie spada, gdyż jesli nie będzie wyżywienia to i stawka pójdzie do góry z racji tego że sobie do domu nie pojadą nie ugotują

A z reguły jest to 4-8 facetów

Na razie nie mam firmy którą mogłabym poleceć- ja musze widzieć robotę zrobioną żeby komuś polecać, jednego już widziałam jak garaz wytynkował ( na spróbowanie sąsiad ich wziął żeby sprawdzić jak tynkują ) - wiem ze bierze bardzo mało ta ekipa,ale ile? nie wiem, nie dogadałam się i tez jest chyba 4-6 facetów
ja dziś znów cierpie-wczoraj młody miał występy na sali gimnastycznej i tak jak zakładałam- dziś mam zapalenie zatok, krew sie leje..po ibupromie zatoki dość ze nie przeszlo to jeszcze mdłości i biegunka...szok