reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
patka &&&&& :)
iweet trzymam mocno kciuki za usg!
macy super, że mama przylatuje do was - ile z wami zostanie? ...wytrzymaj jeszcze tą końcówkę, już niedługo będziesz miała synka po drugiej stronie brzucha (szok jak ten czas leci). Jak samopoczucie?

pozdrowienia dla was.
U nas światełko w tunelu, czuję że już będzie dobrze, bo początek roku był dla nas średni... Mąż po zabiegu, ale w innej zupełnie klinice, zabieg wykonywał zupełnie inny laryngolog. Poprzedni nas zrobił w bambuko... M. miał tak zniszczone migdały, że za chwile to świństwo (paciorkowce) przeszłyby na nerki, serce. zabieg miał trwać niecałą godzinę, trwał 3 godziny. Po jednej akcji z krwotokiem - jest już dobrze :) Anginy chyba mamy za sobą. A druga wiadomość - w nowej klinice przebadali gruntownie starszego synka pod kątem przerośniętych migdałków i na razie zabieg u Alusia odwołany :) ulga

Małe liski - ja też walczę o wycięcie migdalkow za granicą, co chwila mam angine i jakieś problemy z gardłem juz mam dosyć, a mąż twój miał problemy podobne ze zdecydowali się wyciąć? Jak tam samopoczucie?

Patka - trzymam kciuki! :) i daj znać co i jak po ;),

reklama
Skoro szefa nie było to z kim miałaś rozmawiać. .? Wiesz nie masz co się denerwować, generalnie nie ma co walczyć z &$^/ .. juz nie będę nazywała rzeczy po imieniu ;), mąż ma rację niech on wszystko załatwia a ty się nie przejmuj, moim zdaniem dobrze ze ich zawiadomiłas i generalnie ze jeszcze chciałaś przyjść pogadać z szefem bo go nie było za pierwszym razem, chyba trochę przesadzają.. nie denerwuj się szkoda nerwów na takie coś, patrz na siebie, ja to w ogóle byłam taka dobra i milutka a teraz jakby mi ktoś walnął takim tekstem od razu bym miała coś do powiedzenia, nie ma co jak sobie człowiek pozwoli wszyscy wejdą na głowę, smutne ale prawdziwe, nie myśl o tym ciesz się ciąża i spędzaniem czasu z dzieckiem ;) , przykro się jednak robi ze się człowiek stara w pracy a pracodawcy tak traktują pracowników ehh ... no cóż naprawdę nie przejmuj się , niech mąż załatwia i juz..olać ich :)

Do góry