reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

elisse nie licze na to aby sie udalo za pierwszym razem.zreszta sama pani doktor mowila zebym sie nie ludzila ze sie uda za 1 razem.

Magic ja zaczynam pierwsze starania w czerwcu ale lipiec mysle ze bedzie juz takim 100% cyklem staraniowym :-)

Dziewczyny nawet mnie nie straszcie ze moze mnie tu ktos wysledzic:szok: Nikt oprócz Was i meza nie wie ze staramy sie o corcie...

Ostatnia edycja:
reklama
elisse nie licze na to aby sie udalo za pierwszym razem.zreszta sama pani doktor mowila zebym sie nie ludzila ze sie uda za 1 razem.

Magic ja zaczynam pierwsze starania w czerwcu ale lipiec mysle ze bedzie juz takim 100% cyklem staraniowym :-)

Dziewczyny nawet mnie nie straszcie ze moze mnie tu ktos wysledzic:szok: Nikt oprócz Was i meza nie wie ze staramy sie o corcie...

Marzycielka....mnie wyśledzili bo potem pisałam w "dzieci urodzone w ....." kilka razy padło imię syna, i męża....i tak mnie znaleźli. Bez podania lokalizacji imion dzieci itp. ciężko będzie wytropić ;)
No to razem staramy się w czerwcu i też o dziewczynkę :-D

Marzycielko i Panna myszko no to moznaby powiedziec ze razem zaczynamy mam nadzieje ze uda nam sie w pierwszym cyklu i to jeszcze z wymarzona plcia

Marzycielko i Panna myszko no to moznaby powiedziec ze razem zaczynamy mam nadzieje ze uda nam sie w pierwszym cyklu i to jeszcze z wymarzona plcia

Że tak powiem....u mnie musi się udać. Od sierpnia do kwietnia 2016 mam przerwę z "poważnych" zleceniach, za to w maju 2016 już muszę być na chodzie i wrócić do pracy. Zostały mi 2 tygodnie do @ i tak mi się dłużą....że chyba bardziej nie można.
Fajnie że będzie nas 3 starających, no i Airfix może dołączy?

asioch Gratuluje !!! Daj koniecznie znac po usg jak będziesz cos wiedziała kto zamieszkał w brzuszku? Czy wspomagałaś się jakoś co do konkretnej płci?

kate.. Oba imiona śliczne :)

Magic Ja zaczynam w lipcu ;) 22 lipca powinien sie zacząć cykl staraniowy :)Miałam starac sie w czerwcu ale z uwagi na ta sierpniową wizytę przesunełam starania na lipiec :)

Matik Ale słodkości :*

Male liski :*

Matik, śliczna córunia :-) Gratuluję pięknego maleństwa.
Staraliśmy się 3 dni przed owu, bez O. Mąż był wyganiany do gorącej kąpieli+osłabianie plemników codziennym seksem ;-)
I moja dieta nabiałowa ;-)

A czy słyszałyście o beta hcg świadczącym o płci? Tzn dokładnie chodzi o przyrost beta hcg. Podobno jak jest większy niż dwukrotny w ciągu 48 h to zwiastuje dziewczynkę?

A czy słyszałyście o beta hcg świadczącym o płci? Tzn dokładnie chodzi o przyrost beta hcg. Podobno jak jest większy niż dwukrotny w ciągu 48 h to zwiastuje dziewczynkę?

Piranha pisała to kilka razy na początku (wertuję wątek od początku i zapisuję wszystko co sprawdzało się w przypadku dziewczynek) :-D:-D
Gratuluję bardzo asioch i zazdraszczam! Zresztą, nawet jak u mnie będzie chłopiec to i tak będę potwornie szczęśliwa :tak:

Matik śliczna córeczka, wygląda na starszą :-)

Asioch
z przyrostem bety nie ma co się sugerować, Vivienka też miała dużą betę i ma chłopczyka

reklama
Magic,PannaMyszka to trzymam kciuki za owocne starania :tak: Ja narazie ze spokojem podchodze do 1 próby,bardziej chce sie zorientowac i wylapac kiedy bede miec owulke po Clo.:-)

Cocinella co się dzieje z Toba?Dlaczego nic sie nie odzywasz?

Do góry