Cześć dziewczyny :-)
Zobaczyłam upragnione "dwie kreseczki" :-) w zeszłą środę myślałam, że zaczyna mi się okres, a to było kilka kropli plamienia - prawdopodobnie zagnieżdżenie. W sobotę zrobiłam test i był pozytywny. W środę byłam na USG - jeszcze za wiele nie było widać i beta też wskazywała na wczesną ciążę - musiała mi się owulacja przesunąć ;-) niestety moja radość nie jest pełna, bo od wtorku mój synek jest chory i okazało się, że to szkarlatyna

jeśli się zaraziłam, to prawdopodobnie poronię

od środy Mały jest u teściowej, żebym nie miała z nim kontaktu, ale mogłam się już niestety zarazić wcześniej - mam czerwone gardło, powiększone węzły i wszystko mnie swędzi .... ale póki co wysypki nie mam. Co ma być to będzie .... ale ta ciągła niepewność jest straszna :-(
Kate, Maggie - ładne imiona dla Maleństwa :-) Wszystkie mi się podobają ;-) Ja bym chyba wybrała Leona i Hanię
Asioch - GRATULACJE!!! Oby Twoje marzenie się spełniło :-)
Małe liski - współczuję kolek :-( oby jak najszybciej minęły!
Matik - cudowna ta Twoja Olivka :-*
Cocinella - trzymam &&& za dwie kreseczki w tym cyklu :-)
Ilaczek - to już tak blisko :-) oby Ania jeszcze się właściwie obrócila!
PannaMyszka, Marzycielka, Magic - powodzenia w staraniach! Trzymam mocno kciuki &&&
Airfix - a Ty już w lipcu działasz :-) trzymam kciuki, żeby wszystko ułożyło się po Twojej myśli &&&& Jak tam budowa? U mnie panowie kończą robić tynki. Teraz mamy wybierać stelaże podtynkowe do toalet - myślałam, że to czysta formalność, a okazuje się, że muszę wiedzieć jaki chcialabym miec przycisk do spłukiwania, bo nie ma stelaża uniwersalnego i każda firma ma swoje przyciski ;-) Masakra! Szczególnie, że nie mam jeszcze pełnej koncepcji na łazienki i nie wiem, jaki przycisk będzie odpowiedni ;-) Od pewnego czasu mam już dość tej budowy! A teraz zaczęło zależeć nam na czasie :-)
Pozdrawiam Was gorąco! Trzymajcie proszę za mnie (nas) kciuki, żeby jednak szkarlatyna przeszła bokiem i ciąża się utrzymała :-)