reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dokładnie, chodzi o to najbardziej by zrobić co się da :-) a później mieć sumienie czyste :-) to czekam na tydz 20 usg u Ciebie, zobaczymy co wyszło :-) a czy wiesz coś na temat wit b6 bo coś czytalam ale mi uciekło

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hejka ja juz po pracy...

i w koncu dzis zrobilam.test owu i sa 2 mocne kreski ufff a juz sie balam , ze nie bedzie w ogole owulki...

ph mam 4.5 wiec sie nie bede zakwaszac bo jeszzcze wszystko powybijam u mnie chyba dieta piwna tak wplywa na to ph:D na urlopie nie raz i 3 piwka przez caly dzien wypilam.

millo , elena jakies objawy???
Antonia a Ty w jakiej fazie cyklu jestes?

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Antonina ona obniza prolaktyne a podnosi progesteron na dziewczynke ale musi byc min 50 mg tej wit B6 w tabletce.

Ostatnia edycja:
Teraz 9 dc więc zaraz mogę działać, ale chyba ten przeczekam.kupilam dzis testy owu i chcę w tym cyklu zobaczyć co i jak tam u mnie :-) i do gina chcę iść potwierdzić że mogę, także chyba ten odpuszczam o ile nie będzie spontan ;-) mam w domu dwóch chłopaków więc wolałabym teraz z głową. Jutro robie pierwszy test i co 12 h kolejne. Zobaczę jak to wygląda :-)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

antonia no to masz szanse na dziolszke:p

ja jestem zbyt niecierpliwa na te planowanie i jedyne co robie to biore wlasnie kwas,magnez i wit b6 no i sylk i lacto reszte mam w d co ma byc to bedzie[emoji14]

Maziajko to super ze 2 kreski sa:)to przynajmniej wiesz ze jutro owulka raczej:)
Tez zaczne te browary łoić haha:D
Ja mysle ze na 90% nie jestem ale nastawiam sie na sierpien:D

Mi dalej smutno ze te hormony i mineraly mam chlopczykowe:(

millo no jasne piwko jest dobre na wszystko:D

ja mam nadzieje ze sie uda bo troszke podlamana bylam po tej biochemicznej:-( czlowiek sie juz nastawia a tu taki obuch w leb....chociaz od poczatku bylam sceptycznie nastawiona i nie ciieszylam sie jeszcze ani nic to i tak zabolalo... :-(.

Mi się wydaje ze b6 jest ważna w diecie na dziewczynkę bo pomaga w procesie przemiany białka , (pozwala.sie tym produktom mlecznym. Lepiej wchłonąć)

Maziajka -fajnie ze kreski w końcu są :) , widzisz ja straciłam cierpliwość po 6 mies takich luźnych starań i diety, (bleh)

A może dorzuć jeszcze dużą dawkę wit. C i okazjonalnie kilka dni przed owulacja np .cole bezkofeinowa, może jakaś lampa solna jeszcze w pokoju hihi ;)

No ludzie , co piją piwka to właśnie tez bardziej szala się na dziewczynkę przechyla- pamiętajcie tylko ze faceci tez maja coś do gadania i może być tak że mają tendencję do posiadania jednej płci dzieci , ja mam.wielkie nadzieje na dziewczynkę ;) (W. Lubi piwko) I tak nie wiem jak na niego patrze to widzę ze on to same dziewczynki będzie płodził hah (albo taka mam nadzieje tylko ;) ) nie wiem tak mi po prostu wygląda hahahha :p.

Millo - nie łam się tutaj jedna mama.2 córek wszystko co do joty spełniła bo chciała synka i seks w owu i tak córka wyszła , także wiesz nigdy nie wiadomo, a pozatym dieta zbijesz ;) będzie ok

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
miciirka moj tez piwkolubny :-) do tego pracuje w cieple wiec kto to wie:-D ...moja siostra teraz tez zaszla na rauszu ze tak powiem majowka byla i popiwkowala no.i podobno dziewczynka:p mowie Wam piwo jest dobre na wszystko:D

Do góry