reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Nie wiem na ile będzie to pomocna rada ale będę się chwytać każdej opcji żeby wspomóc szczęściu :-)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokladnie ... :) jakies wsparcie babskie w domu by sie przydalo :) pozatym ze mnie jest niespelniona fruzjerka i w przeciwnym razie starszy syn bedzie chodzil w warkoczykach jak lil bow wow :)

Maziajka Kciuki za starania :) U mnie jak były dwa pęcherzyki to niestety nigdy się nie udało, a już jak nie pekly to nie czekały do drugiego cyklu, wiec póki macie szansę na bliźniaki i chcecie je to starajcie sie:) Powodzenia! !

Ja drugi dzień rycze o wszystko, powywalalam ubranka małe i fotelik do auta bo stwierdziłam ze stare są. W niedzielę widziałam tygodniowego synka koleżanki i mi się placzki włączyły ze ja się nie nadaje już do małych dzieci. A dziś mnie kasjerka o 20zl oszukala w sklepie ;(((

Katja Mi też mało brakowało w niedzielę bo wiedziałam ze Maz się pomyli i zamiast pepsi mi Coca cole kupi hahah Ale chyba coś go strzeglo, wrócił z pepsi w puszce bo w butelkach nie było i bal się ze jak weźmie Coca cole to będzie foch hahah

Airfix- ja też mam jakieś ryki I jakiegoś doła ogólnie - nie wiem wczoraj mnie W. Wkurzył i focha walnełam i nie chce mi się odzywać, a ja nigdy fochów nie wale..,

Antonia - dobry pomysł z ta kąpielą przed :) , tak się robi , mój dużo jeździ autem i mam nadzieje ze tez trochę tam przegrzewa jajeczka żeby hala dziewczynka hihi ;)

Katja - uznaje się pierwszy pozytywny test, myślę że te dwa są takie same, także owulację masz już blisko , tez bym poleciła paski ph żebyś w ciemno się nie zakwaszała bo jie wiadomo jakie masz ph

Maziajka powodzenia w starankach, kciuki za bliźniaki ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry