reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Antonia a co sie stalo?

Elena gratuluje:-) mam nadzieje ze niebawem i ja poslucham serduszka:-)

U mnie gorace dni plodne:D kupilam lactovaginal bo jakas infekcja chyba mi sie po wakacjach przyplatala i wole zuzyc caly blister niz zeby znow mialo sie cos rozwinac.Biore oczywiscie na kilka h po staraniach by w razie co nie wybilo.Wczoraj wzielam ok 13 a staranka o 23 sylku juz nie bralam bo ph o 23 bylo 4 wiec nie chcialam przesedzic dzis ph 5 wiec rano wzielam lacto.Mysle ze owu bedzie jutro najdalej w piatek.

Millo a Ty kiedy zamierzasz testowac? Ja bede od 10 dpo bo chce ten progesteron w razie co sprawdzic i po duphaston leciec jakby byl za niski .

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Eh faceci i problemy w stylu,, ty mnie nie kochasz,,... Czujecie, małżeństwo z 10 letnim stażem

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
znam takie przypadki.Facet po przeczytaniu tej sagi zmierzch powiedział do żony czy ona też go tak kocha jak tamta tamtego ? (nie znam imion bo nie czytałam ;) )

Elena gratuluję serducha. z tą płcią to ciężko nie wiedzieć wg mnie. u mnie lekarz przyłożył głowice usg do brzucha i wyskoczył siusiak a też była opcja ze nie chcemy wiedzieć. a też sobie nie wyobrażam nie patrzeć w monitor usg przez 9miesiecy bo chce choć trochę popatrzeć na dzidzie.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

U nas to na odwrót. To ja ta bardziej wrazliwa potrzebujaca wiecznie zapewniania i uwagi :-( jakaś chyba emocjonalnie niedorobiona jestem ;-) a przy tym mąż oschly na co dzień i wyszło. A że jest daleko w trasie od pon to się chyba już skumulowalo. Miałam wyjść wczoraj na miasto z babeczkami wieczorem a on nawet nie zadzwonił co ja robię, gdzie ja jestem, o której wróće itp. Totalna znieczulica :-(

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1470907983316.jpg

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1470907983316.jpg
    1470907983316.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 215
Do góry