reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A @ sie rozkrecila..progesteron zbadam ale ja nie wiem czy ja po prostu nie przesadzilam z zakwaszaniem ..bo mialam caly czas mega niskie 4 a do tego jeszcze sylk i lacto w tym cyklu odstawiam to nie bede mierzyc ph itp ..Sylk tylko przed stosunkiem 30 min nic wiecej. Na dzien owu zapisana jestem do gina zobaczymu jak tam jajeczko a 7 dpo zrobie prpgesteron.Jak cos sprobuje zalatwic duphaston.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W pytaniu na sniadaniu dziś był reportaż o małżeństwie co ma 8 córek :-) i spodobało mi się imię Bernadeta i jednak Gabriela na dziewczynkę :-) a na chlopca ostatnio mam wene na Nikodem :) co chwilę mi się zmienia :-)

Maziajka moje koleżanki z tsh 4-6 zachodziły w ciążę. A potem szybko musialy zbijac. Więc u Ciebie 1,5 to myślę ze ok. Ja w cyklu którym zaszlam miałam 1.

Ostatnia edycja:
Maziajko przykro mi:(ale to owulke mamy razem i zachodzimy i koniec cackania sie:**
Co do progesteronu to ja przy wpadce mialam tak niski ze okres zanikal..

Dziś 13dpo zrobiłam rano test i negatyw. Robiłam też w 10dpo i też był negatyw. Jeszcze dwa dni i @. Brzuch i krzyż dają się we znaki. Chciałbym też zaczynają się robić fajne( po 2 dzieci przed @ są super jędrne :tak:). A z nowym cyklem wyczekany urlop i nowe staranki. Miłego dnia dziewczyny ☺

Arya :* dolaczasz do mnie i Maziajki;)
A gdzie jedziesz?
Na tydzień do Polski a z Polski na Malagę ☺ już nie mogę się doczekać. A Ty gdzie jedziesz?

Nudzi mi się dzisiaj więc zrobiłam też test owu i druga kreska cień cienia hihi. Na ciazowym negatyw a na tym cień. Podobno ten cień nic nie znaczy, a szkoda ☺

reklama
Do góry