reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

20160829_100305.jpg Dzięki dziewczyny, to znaczy ,że nie mam przewidzeń. Nie bardzo jak mam dziś kupić lepszy test u nas jest dziś święto i wszystko zamknięte. Kupię jutro. Zrobię jeszcze wieczorem i rano i zobaczę co będzie. Tak do końca jeszcze nie dowierzam , bo czuję się jak na @. Dziś nie mogłam spać tak mnie krzyż bolał. Jeśli się udało to starania były 9i 11 dc. Owu 14dc bez widocznego śluzu płodnego. Nawet pisałam ,że mam saharę ;). Nie zakwaszałam się, nie stosowałam diety na córkę . Brałam tylko magnez i wapno z witD. Trzymajcie kciuki dziewczyny żeby to jednak była ciąża :)

Załączniki

• 20160829_100305.jpg
    20160829_100305.jpg
    429,1 KB · Wyświetleń: 92
reklama
Zdecydowanie widac!! Super trzymam kciuki!!

A u mnie juz po @ czas przemyslec jak sie starac..moj juz ochlonol i juz nie gada ze nie chce dziecka:D.Zobaczymy zakwaszac sie chyba nie bede bo wydaje mi sie ze ja mam za niskie juz ph..i wszystko wybijam.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Tynka gratuluję :) trzymałam kciuki za Ciebie :) zrobiłaś psikusa lekarzom

Arya mi testowa kreska w teście owulacyjnym szybciej od kontrolnej wychodziła. Ciekawe, czy coś z tego będzie :)

Udanych wakacji dziewczyny. My też jutro wylatujemy na wakacje [emoji4]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Arya wow to pieknie jak zaskoczylo w takim odstepie:)U mnie to byl za duzy:)Aleee Ciii fajnie!!!!!!!!:))

Maziajko my w tym cyklu seksik co 2 dni chyba zeby plemniki mialy sile;p

Z tego co czytalam to duzo kobiet ma dziewczynke z 11dc:p ja mam owulke w tymcyklu gdzies 18stego takze u mnie nie ma szans na takie cos:p

reklama
Arya Wszystko możliwe ze się udalo:))) Ja widzę na obu niebieskich:) Kciuki &&&&&

Maziajko Napisałam Ci PW nie wiem czy czytałaś. Ja Castagnusa przeszło 2 lata brałam, może ze 3 przerwy miesięczne zrobiłam tylko.

Do góry