reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja juz sama jestem pogubiona jeśli chodzi o odstęp. Czy go robic czy nie. Bo piszą tez nieraz ze za duży to wiecej chłopców. Za mały zaś to przy owu i moze byc chłopczyk. Ah i jak tu byc mądrym. Mi tez jak sprawdzałam metoda ramzi była dziewczynka ma mam dwóch synów [emoji6] lepiej poczekaj na usg.
Ważne ze kwaśno było wiec moze sie uda. A jakie hormony bałaś?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aga30 Ja ten z sodą robiłam kilka razy i u mnie lipa haha w końcu próbowałam rozgrysc o co chodzi. I stwierdziłam ze jak ph moczu miałam 5.0-6.0 to się mi pienilo ( na chlopaka), jak miałam 6.0 i 6,5 wtedy już nie. I dalej nic nie wiedziałam hehe
U mnie się sprawdziło tylko kilka "wrozb" babcinych. Spanie na prawym boku, pierwszy kopniak (ruchy) po prawej stronie, brak kreski tej brązowej od spojenia wzwyż..przy synku była pod same piersi i mega ciemna.

A ja znowu całą ciążę spałam narękach lewym boku poprostu tylko lewy bok dawał mi zasnąć.
Ja od początku na prawym i teraz też chociaż na chwilę próbuje leżeć na nim, tak mi blogo wtedy hihi...Ale ciężko jest..od jakiegoś 3mca tylko lewy bok dzidzia preferuję i nie dretwieje mi nic. Tylko na lewym nie mam trudności z oddychaniem. Noce są okropne.

reklama
Do góry