reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Aneta te kreski nic nie musza sugerowac ja Ci powiem ze ja przed @ mam prawie pozytywny teraz jestem w ciazy i mi owulacyjne wychodza jakies zamazane jakby nie wiedzialy o co kaman haha:D a tak przed @ mialam nie raz nie dwa prawie pozytywny test owulacyjny podobno przed @ tez stezenie lh jest wysokie.Przynajmniej u mnie.
Teraz robilam w nd owulacyjny i wyszedl mi dziwny byly 2 kreski wyraz ale byl wlasnie jakis zamazany wiec myslalam ze bledny a w poniedzialek ciazowy pozytywny wiec roznie moze byc.

Polcia co Ty opowiadasz odstepem sie w ogole nie sugeruj Maran sie w owu staral i co i ma dziewuszke Aga 30 tak samo a z kolei Airfix ma chlopca ze stosuku 5 dni przed owu!!
Odstep dawno obalony nawet sama metoda in vitro czy inseminacja ja obala.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie ten przyrost bety się sprawdził. ..271% i jest dziewczynka. Zagniezdzenie 10dpo...beta hcg robione 14 i 16dc. I testy ciążowe wychodziły ładne,z synkiem takie bledziochy ze nawet nie wierzyłam ze w ciąży jestem.

U mnie wyszedł owulacyjny dodatni a 2 dni później ciążowy dodatni,
Za to bicie serca mi się nie sprawdziło bo mam syna a tętno malucha 160, czyli niby na dziewczynkę, ramzi mi nie spr. Nub tez nie (ale tu może było za wcześnie), bety nie robiłam to nie mogę się wypowiedzieć,

Polcia- zycze córeczki ! Trzymam kciuki , może się udało bo się za męża wzięłas to coś tam ten testosteron obniżyło,

Ja u siebie tyle się zakwaszałam itp i i tak chłopak musiał być mega mocny plemnior [emoji23], ale myślę że do 3 podejścia przygotuje nas dwójkę , kupię miernik ph, i zawezme się za mojego ,

Ale nie wiem u mnie chyba tylko jajka mi dane [emoji16][emoji23]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

A ja się czuję stara a głupia ;-) po dwóch ciążach a jakbym nic nie wiedziała. dzisiaj 19 dc i wręcz jestem pewna ze zaskoczyło. Naprawdę to czuję. Boli mnie macica,tak inaczej, nie jak na okres. Dzisiaj zrobiło mi się słabo, spadł mi chyba cukier. Czy to wogole możliwe :-) w moich ciążach dopiero po dacie @ coś tam odczuwalam, więc aż teraz nie wierzę, no ale czy aż tak bym sobie wkrecala[emoji1]???

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Antonia ja z drugim synem tak wlasnie czułam. Staraliśmy sie osiem miesięcy i dopiero wlasnie jak zaskoczyło to wiedziałam. Odrazu mężowi gadałam to mowil ze głupoty gadam ze mam test zrobic i poczekałam i pozytyw. Oby u ciebie tez sie sprawdziły przeczucia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry