reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Nie wiem tak ok 14 ostatnio byl ale oddawalam wyniki po 9.30 a dzis troche po 8 ..a podobno te przed 9.30 sa jeszczcze wczesniej widoczne.

Czekam ale jestem wewnetrznie spokojna wiec chyba bedzie ok:-) oby!!

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale chyba beta rosnie same ocencie test z poniedzialku 10 dpo
1476870624506.jpg

I z dzisiaj 12 dpo
1476870642667.jpg

[[/URL][/IMG]

Załączniki

• 1476870624506.jpg
    1476870624506.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 302
  • 1476870642667.jpg
    1476870642667.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 300
Antonia u mnie dzis 26 dc a robilam w 24 bo 2 dni wczesniej byla.implantacja ktora czulam a dopiero po 2 dniach od implantacji jest produkowane hcg.Moze byc za wvzesnie chyba ze jestes pewna implantacji ja na 99% bylam pewna ze to to a 1% sobie zostawilam na to ze sobie wkrecam:D

Elisse ja poprostu pisze dziewczynom, ze nawet spelniajac wszystkie czynniki sie nie udaje i to nie tylko mi sie nie udalo bo jest wiele dziewczyn, ktore przylozyly sie tak jak ja np Kate, Ilaczek, mamuskamimi, Aga30+ i wiele innych. Ja przedstawiam dwje strony gdybys nie zauwazyla bo jesli ktos chce i ma zyczenie to zawsze przedstawiam Te 7 czynnikow ktore sa polecane, wklejam to za kazdym razem gdy nowa osoba chce a nie mowie by sobie to znala gdzies w stosie 10000 stron ale mowie tez swoje zdanie, ze wg mnie to nie dziala i poxaje swoj przyklad. O uwazam, ze zrobilam wszystko co moglam. Co do pogodzenia sie, to o to sie nie martw, ja chcialam przede wszystkim dziecka i od poczatku bralam pod uwage, ze planowanie moze sie nie powiesc, wiec moge Cie uspokoic, ze jestem zupelnie "pogodzona" malo tego jestem szczesliwa i spelniona w macuerzynstwie. Gdyby tak nie bylo, pewnie juz snula bym plany by statac sie o kolejne dziecko z naciskiem, ze musi byc syn. Byc moze myslalabym o selekcji plemnikow itp. Bo takie rzeczy tez robia desperatki na ingendre lub genderdreaming. Ale ja jestem od tego wolna, ciesze sie slicznymi zdrowymi dziecmi a ze nie nakrecam nowych dziewczyn na planowanie to chyba dobrze bo po co maja sie czuc zawiedzione jesli im sie nie uda...? Planowanis to forma zabawy i tak trzeba do tego podejsc a nie fiksowac sie na tym, ze zrobilam tyle i tyle wiec na pewno bede miec to co planowalam... Aaaaa jeszcze jedno, a skad wiesz, ze gdybys nie zrobila nic to tez by Ci sie nie udalo? Tego sie nigdy nie dowiesz ;) kazdy ma marzenia i fajnie je spelniac, ale nie mozna czuc zawodu, ze sie nie udalo zaplanowac bo kazde dziecko jest cudem poczetym z milosci dwojga ludzi i w niczym syn nie jest lepszy od corki ani na odwrot... Tyle w temacie

Maran ja sie zgadzam wg mnie nie ma czegos takiego jak zaplanowanie plci wg mnie to totalny przypadek mozemy tylko dla samej siebie sprobowac co z tym zrobic by zwiekszyc szanse ale taka prawda ze zadna z nas nie moze byc pewna ze udalo jej sie zaplanoowac plec a nie po prostu tak mialo byc:-)

reklama
Do góry